28 August 2012 publicat în Frumusete 6 share-uri

Geanta perfecta a oricarei femei este cea in care isi poate pune portofelul, borseta cu cosmetice, laptopul ,parfumul ,agenda etc, adica nenumarate obiecte pe care ne place sa le avem cu noi zi de zi. Cu o astfel de geanta esti intotdeauna pregatita pentru orice situatie. Cu toate acestea, "minivaliza" este , evident, potrivita doar in timpul zilei, pe timpul biroului iar de multe ori e prea grea sau prea incomoda.

Pentru ocaziile speciale, geanta cea mai comoda se considera a fi plicul, o geanta de mana perfecta pentru strictul necesar , adica pentru un ruj, bani, telefonul mobil, si chei. Aceast tip de geanta desi are dimensiuni mici poate aduce un nivel ridicat de eleganta vestimentatiei tale si este perfect pentru a fi purtat la o cina, o petrecere, un cocktail , club sau chiar pe timpul zilei, de acelea dintre noi mai nonconformiste. Iata cateva sfaturi la alegerea plicului perfect pentru fiecare ocazie.

Determinati suma pe care o aveti disponibila pentru a alege geanta plic potrivita. Inainte de a va determina bugetul, stabiliti cam pentru ce ati avea nevoie de un plic. Pretul unei genti de mana poate varia de la 50 Ron la 1000 Ron. Exista, de asemenea, plicuri , care pot costa mii de euro. Practic, suma pe care o alocati ar trebui sa fie determinata de evenimentul pentru care il folositi.

Culorile puternice sunt una dintre tendintele dominante ale acestui sezon. O forma perfecta de-a adauga un strop de culoare garderobei tale este prin achizitionarea unei genti sau a unui plic trendy care sa te scoata in evidenta si sa te faca sa fii in pas cu moda.

Plicuri pentru ocazii speciale sau de seara. Plicurile pentru astfel de ocazii nu trebuie sa fie neaparat la un pret exagerat. Faptul important este ca trebuie sa te axezi pe culorile si materialele potrivite. Pentru ocazii speciale , alege un plic care este in tonul rochiei tale. Alege plicuri din materiale ca satinul, catifeaua, perlele, broderiile sau printul. Cand vine vorba de culoare, cea mai buna alegere sunt cele pe negru metalizat, argintiu, auriu sau in tonuri neutre.

Plicuri pentru party.Plicurile scumpe nu sunt necesare atunci cand intentionati sa le folositi pentru party-uri. De fapt,e mai bine daca ati opta pentru unul mai ieftin, pentru a va scuti de o dezamagire, daca-l pierdeti sau daca cineva varsa din neatentie ceva pe el. E recomandat sa investiti banii intr-un plic care sa se potriveasca la orice sau, ca sa fii trendy, poti alege unul colorat sau cu un print mai original.

Plicuri de zi. Desi de multe ori alegem o geanta incapatoare, plicurile sunt , de asemenea, o optiune la care putem apela atunci cand vrem sa ne asortam vestimentatia de birou. E un accesoriu mult mai practic si mult mai usor de folosit si care se potriveste perfect la o rochie de zi mai eleganta sau la un costum mai sofisticat. Il puteti folosi pentru a transforma look-ul de birou intr-un look mai elegant pentru o cina, un eveniment sau o petrecere dupa birou.

Fara indoiala, o geanta plic , este accesoriul perfect care „ imbraca” vestimentatia oricarei femei si o poate transforma instantaneu intr-un look plin de stil si de eleganta si foarte chic.

Iata cateva idei de plicuri trendy pentru fiecare ocazie la mai putin de 150 Ron pe care le puteti gasi pe website-ul effingo.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri