IN ACEST ARTICOL:
Impresioneaza-i pe cei dragi, dar si pe invitati, cu o masa speciala in care bucatele delicioase si aromele irezistibile sa imbie in mod placut papilele gustative ale tuturor. Iata 10 retete de zile mari care ii vor cuceri pe invitati in Noaptea dintre Ani:

5. FRIPTURA DE PORC CU ROZMARIN, USTUROI SI MASLINE

Ingrediente necesare:

  • 1 bucata pulpa de porc
  • 2-3 catei de usturoi
  • cateva crengute de rozmarin proaspat
  • o mana de masline
  • fulgi de chilli
  • sare si piper dupa gust
  • putin ulei

Mod de preparare friptura de porc cu rozmarin, usturoi si masline:

Pulpa de poc se spala, se zvanta si se freaca bine cu sare.
Se aseaza intr-o tava si se presara cu piper, fulgi de chilli, maslinele si usturoiul taiate cubulete.

Se stropeste usor cu ulei - optional si cu putin vin. Se da la cuptorul incins pentru aproximativ 45-50 de minute. Ideal cu piure.

O reteta recomandata de Ama.

Sursa: delly.garbo.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri