14 Octombrie 2020 publicat în Lifestyle 7 share-uri

Înainte să cauți altă maşină, ce-ar fi să o îmbunătățești pe cea actuală? Iată câteva idei care te-ar ajuta să-ți atingi obiectivul. 

E natural să vrei tot ce e mai bun de la viață şi să îți doreşti mereu să evoluezi pe toate planurile. Chiar dacă nu ai încă tot ce ai visat, acest aspect ar trebui să te ambiționeze și să țintești cât mai sus. Important e să găsești soluțiile potrivite pentru tine. De exemplu, poate că, la momentul actual, îți propui să conduci o altă mașină, dar din anumite motive, care nu depind de tine, nu îți permiți.

Totuşi, ce ai putea face? Înainte să cauți altă maşină, ce-ar fi să o îmbunătățești pe cea actuală? Iată câteva idei care te-ar ajuta să-ți atingi obiectivul.

Nu amâna reparațiile urgente

Poate că ți-ai promis de atâtea ori că o vei duce la service, dar ai tot amânat, fie din cauze financiare, fie pentru că nu ai avut suficient timp la dispoziție, dar scuzele nu te vor ajuta când motorul o să te „lase” spontan la greu. De aceea, indicat este să îți faci timp și să rezolvi, o dată pentru totdeauna, problemele cu care se confruntă automobilul tău. După o anumită perioadă, uzura își face simțită prezența, deci investiția în piese auto va îmbunătăți performanța mașinii sau, cel puțin, o va aduce la starea inițială de funcționare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Nu abuza de mașina actuală

Dacă nu intervine o urgență din cauza căreia trebuie să te urci neapărat la volan, ia în considerare utilizarea mijloacelor de transport în comun. De asemenea, dacă vrei să faci mișcare, ca să te menții în formă, în timp ce îți rezolvi problemele, apelează cu încredere la bicicletă, trotinetă sau pur şi simplu mergi pe jos. Astfel, îi vei oferi maşinii tale o binemeritată pauză. Până la urmă și maşinile „obosesc”. Imaginează-ți că e angajatul care a muncit pe brânci pentru tine, iar tu nu i-ai mai oferit un concediu de ani de zile. Nu vrei să clacheze când ți-e lumea mai dragă. În plus, cu cât o vei utiliza mai puțin, cu atât va rezista mai mult, mai ales dacă acul kilometrajului îți arată că partenerul tău de drum lung va ajunge în curând la capătul puterilor.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Un plan de rezervă e binevenit

Până când va sosi momentul în care te vei afla la volanul noii mașini, află tot ce poți despre următoarea achiziție. Cât costă, ce model îți doreşti, ce marcă, ce culoare ai vrea să aibă. Stabileşte-ți un buget realist şi începe să faci economii. Fii cu ochii în patru după promoții sau discounturi prin intermediul cărora să poți conduce o altă mașină. Dacă încă nu te-ai hotărât care ar fi alegerea ideală, cere sfatul unor prieteni sau unor pasionați de automobile, cu care ai gusturi comune legate de domeniul auto.

Un randament mai bun apare în urma unei schimbări

La fel ca oamenii, la un anumit interval de timp și mașinile au nevoie de o schimbare datorită căreia să dea un randament mai bun. Poate că nu doar cauciucurile ar trebui schimbate, ci și uleiul, de exemplu, sau poate ștergătoarele ori lichidul de frână. Apelează cu încredere la expertiza unui specialist. În urma unei analize amănunțite, cu siguranță îți va oferi sfaturi prețioase cu privire la ce îmbunătățiri i-ai putea aduce automobilului tău. Poate, cine știe, înlocuirea unei singure piese sau folosirea unui anumit tip de combustibil o să aibă un efect la care nici nu sperai, iar când o să te urci la volan, o să te simți de parcă mașina ta ar fi proaspăt achiziționată.

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Așadar, dacă încă nu îți poți schimba mașina, măcar poți să o îmbunătățești. Vei avea satisfacția că o poți conduce la potențialul maxim, luând în considerare carențele pe care le are.

Sursă foto: by Peter Fazekas from Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri