Daca buza de jos este subtire iar cea de sus mai groasa, atunci esti o persoana care probabil ofera prea mult. Buzele pline si rotunjite denota optimism, sensibilitate si grija fata de ceilalti. Buzele subtiri denota persoane rautacioase si egoiste. Colturile buzelor coborite in jos denota o persoana care este greu de multumit, in timp ce colturile buzelor ridicate in sus arata un caracter optimist.
Maxilarul
Un maxilar puternic sugereaza pe cineva care are un sistem de valori foarte bine definit si care ar putea sa emita judecati in privinta altcuiva, foarte repede. De asemenea, acesti oameni sunt considerati a fi foarte incapatanati. In contrast, cineva cu un maxilar nu prea evident, denota o personalitate slaba si sceptica.
Daca linia maxilarului este mai deschisa decat cea a urechilor, inseamna ca acea persoana este foarte competitiva, o persoana care uraste sa piarda.
Ridurile
Ridurile din jurul ochilor vorbesc si ele foarte mult despre felul de a fi al unei persoane. Ele mai sunt denumite si liniile bucuriei. Se spune ca acestea sunt un semn al unei inimi deschise, arata pe cineva care este foarte deschis la inima, care ofera bucurie, oriunde se duce. Ridurile verticale care apare intre sprancene indica o persoana care gandeste totul in profunzime, cineva care munceste din greu si foarte ferm. Aparitia acestor riduri indica persoane ce se spune ca aleg drumul corect in viata.
Nu putem sti in mod cert daca aceste trasaturi denota aspecte exacte legate de personalitatea cuiva, dar le putem lua in considerare atunci cand intalnim oameni noi. De multe ori, pvestea chipului este extrem de elocventa...
Foto front, main si interior articol: Shutterstock
I.S.
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural