21 Mai 2012 publicat în Lifestyle 20 share-uri

De Ziua Mondiala a Pamantului, ii provocam pe cei mici (5-12 ani) sa realizeze un desen cu tema 'Salvati Pamantul'. Cele mai inspirate idei de salvare a planetei vor fi premiate.

comunicat de presa

De 40 de ani, intreaga lume sarbatoreste pe 5 iunie Ziua Mondiala a Mediului. O zi in care constientizam mai mult decat oricand ca depinde de fiecare dintre noi sa pastram Pamantul o planeta vie, sa reducem poluarea, sa producem energie cu resurse regenerabile, sa pastram resursele naturale pentru ca ele reprezinta sursa vietii.

RFI Romania se alatura acestei initiative asa cum a facut si cu PARK(ing) Day, ziua in care am transformat parcarile din marile aglomeratii urbane in parcuri sau cu ocazia Zilei Mondiale a Apei - doua concepte noi care au strans sute de adepti in Capitala si in alte orase din tara.

Ne dorim ca anul acesta copiii sa fie “Salvatorii Pamantului”. Cele mai inspirate idei de salvare a planetei vor fi premiate, dorind ca prin aceasta campanie sa aducem problemele de mediu in atentia generatiilor viitoare. Ii provocam pe cei mici, cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, sa realizeze un desen cu tema “Salvati Pamantul” si sa ni-l trimita prin mail (fotografia nu trebuie sa depaseasca 300k) pe adresa concurs@rfi.ro, impreuna cu o scurta poveste a acestui desen.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Efortul celor mici nu va fi zadarnic pentru ca fiecare participant va primi automat un puzzle personalizat Ziua Mondiala a Mediului. Mai mult, fiecare idee « salvatoare » va fi postata pe site-ul nostru impreuna cu povestea desenului. Participantii care vor strange cele mai multe like-uri pe pagina special creata pentru ei de pe www.rfi.ro vor fi premiati zilnic cu un joc modular “Instalatie Eoliana”, joc nominalizat la Toy Fair 2011 (Nurenberg) la categoria “Jucaria Verde” a anului.

Implica-te in “Salvarea Pamantului” toata luna mai! Iar de Ziua Mondiala a Mediului, pe 5 iunie, RFI Romania va realiza o expozitie cu cele mai inspirate desene ale micilor salvatori.

Eveniment realizat cu sprijinul Lafarge Romania, Fundatia Acvatot si Romprest.

Mai multe detalii pe www.rfi.ro

Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri