Vrei sa ai mereu unghii frumoase si sanatoase? Iata 10 retete de tratamente naturiste pentru acasa pentru a-ti rasfata si ingriji unghiile.

Tratamente naturiste pentru unghii exfoliate

Cred ca fiecareia dintre noi i s-a intamplat cel putin o data pana acum sa i se exfolieze unghiile. Acest lucru s-a intamplat atunci cand unghiile s-au deshidratat si si-au modificat compozitia. In general, deshidratarea are loc din cauza produselor de curatenie pe care le folosim in casa pentru ca ele contin chimicale daunatoare.

Un tratament naturist simplu pentru regenerarea unghiilor este amestecul a doua linguri de ulei de masline cu zeama de la o jumatate de lamaie. Cele doua ingrediente se pun pe foc, se incalzesc si apoi se inmoaie in acest mix unghiile si se lasa pana lichidul se raceste. Acest tratament se repeta in fiecare seara timp de 2 saptamani. Efectele nu vor intarzia sa apara.


Tratament naturist pentru unghiile exfoliate

Un alt tratament pentru a trata unghiile exfoliate este utilizarea unei fiole de vitamina A uleioasa. In fiecare seara inainte de culcare se maseaza unghiile cu acest ulei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat  

Tratament naturist pentru unghii rezistente

Intr-un bol se mixeaza o lingura de miere cu doua galbenusuri si 3 linguri de lapte caldut. Dupa ce acest amestec a fost omogenizat bine, se lasa unghiile la inmuiat timp de 10-20 de minute, dupa care se clatesc cu apa calduta. Aceste ingrediente iti vor hidrata si hrani unghiile, facandu-le mai sanatoase si mai rezistente.

Tratament naturist pentru prevenirea deteriorarii unghiilor

Inca un tratament naturist din camara bunii suna in felul urmator: se amesteca o lingura de ulei de masline, de migdale sau de argan cu o lingura de otet de mere si se lasa unghiile la inmuiat 10 minute in fiecare seara timp de 7 zile. Acest amestec va regenera unghiile, le va intari si le va accelera cresterea.

Tratamente naturiste pentru unghii patate


Unghiile se pateaza din cauza deficientelor de zinc din organism dar si din cauza pigmentilor prezenti in oja. Pentru a scapa de petele de pe unghii, iti recomandam urmatorul tratament naturist: amesteca o lingurita de bicarbonat de sodiu cu o lingurita de apa oxigenata si tamponeaza solutia rezultata pe unghii. Lasa-l la actionat 5-10 minute, clateste cu apa calduta si apoi aplica ulei de masline, de migdale sau de argan pentru a le hidrata.
Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie. România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri