L-am inselat fara sa vreau!

Miam facut curaj sa scriu, si sper din tot sufletul sa ma ajutati cu un sfat! Dintotdeauna am atras barbatii, am avut deseori probleme cu ei, dar am fost mandra ca reusisem sa ii rama. fidela sotului, ba chiar a fost plecat cativa ani in afara si nici nam indraznit sa il insel. cand sa intors am stabilit sa muncesc si eu sa ne putem descurca si cu copilul. a fost cea mai mare greseala, meseria mea e de ospatar asa ca mam axat pe asta. am lucrat 2 luni la un restaurant insa clientii erau prea curvari asa ca, am plecat, si mam angajat in alta parte, toate bune si frumoase desi lucramult pe nimica toata eram totusi linistita ca sefii imi erau ca parintii, el avea 64 de ani, ea vreo 50, dupa cateva luni sefu sia dat in petic luand la bataie o angajata si danduse pe langa mine, mia zis intro zi ca vrea sa il ajut cu ceva, si lam intrebat cu ce a zis ca vrea sa fiu cu el. atunci am plecat si nu mam mai intors acolo, iam zis sotului ca nu mam mai inteles cu ei. apoi el a insistat sa ne intalnim undeva ca nu vrea nimic, nu face nimic doar sa incheiem contractu, am fost proasta mam dus, ma luat in masina si de atunci a inceput sa ma ameninte asa ca de frica ma intalneam cu el si faceam lucruri groaznice care nici nu mi le imaginam practim eram violata cu voia mea, ma rugam intruna sa, se termine cosmarul, dupa o luna nu am mai rezistat si pur si simplu am aruncat cartela si nu iam mai raspuns, cum e tigan si stim cu sunt ei , a venit la noul loc de munca mia facut scandal acolo, amenintari ca daca ma prinde ma omoara cu bataia, colegilor lea spus ca sunt sotia lui, desi sunt cu 3 ani mai mare ca nepoata lui. am fost la politie cu sotul si am depus plangere impotriva lui. sotului nu am avut curaj sai spun adevarul si nu iam spus decat ca ma hartuieste si ca face orice sa ma desparta de el. sotul a zis ca indiferent de circumstante daca lam inselat sa imi fac bagajele sa plec , daca nu va merge cu mine pana la capat. o perioada am crezut ca sa potolit insa si dupa 3 luni ii da mesaje sotului sa il sune sa vb cu el, sai arate dovezile, pune postari ca sunt curva samd, ba chiar mam rugat sa moara ca pentru mine e chipul diavolului, sunt inca in depresie, mie tot frica, si sper ca sotul sa nu il bage in seama si sa nu scarmane, nu imi doresc decat liniste. ce ar trebui sa fac?
garbo172304
Postat pe 24 Decembrie 2016 11:36
De la: garbo172304, la data 2016-12-24 11:36:49Miam facut curaj sa scriu, si sper din tot sufletul sa ma ajutati cu un sfat! Dintotdeauna am atras barbatii, am avut deseori probleme cu ei, dar am fost mandra ca reusisem sa ii rama. fidela sotului, ba chiar a fost plecat cativa ani in afara si nici nam indraznit sa il insel. cand sa intors am stabilit sa muncesc si eu sa ne putem descurca si cu copilul. a fost cea mai mare greseala, meseria mea e de ospatar asa ca mam axat pe asta. am lucrat 2 luni la un restaurant insa clientii erau prea curvari asa ca, am plecat, si mam angajat in alta parte, toate bune si frumoase desi lucramult pe nimica toata eram totusi linistita ca sefii imi erau ca parintii, el avea 64 de ani, ea vreo 50, dupa cateva luni sefu sia dat in petic luand la bataie o angajata si danduse pe langa mine, mia zis intro zi ca vrea sa il ajut cu ceva, si lam intrebat cu ce a zis ca vrea sa fiu cu el. atunci am plecat si nu mam mai intors acolo, iam zis sotului ca nu mam mai inteles cu ei. apoi el a insistat sa ne intalnim undeva ca nu vrea nimic, nu face nimic doar sa incheiem contractu, am fost proasta mam dus, ma luat in masina si de atunci a inceput sa ma ameninte asa ca de frica ma intalneam cu el si faceam lucruri groaznice care nici nu mi le imaginam practim eram violata cu voia mea, ma rugam intruna sa, se termine cosmarul, dupa o luna nu am mai rezistat si pur si simplu am aruncat cartela si nu iam mai raspuns, cum e tigan si stim cu sunt ei , a venit la noul loc de munca mia facut scandal acolo, amenintari ca daca ma prinde ma omoara cu bataia, colegilor lea spus ca sunt sotia lui, desi sunt cu 3 ani mai mare ca nepoata lui. am fost la politie cu sotul si am depus plangere impotriva lui. sotului nu am avut curaj sai spun adevarul si nu iam spus decat ca ma hartuieste si ca face orice sa ma desparta de el. sotul a zis ca indiferent de circumstante daca lam inselat sa imi fac bagajele sa plec , daca nu va merge cu mine pana la capat. o perioada am crezut ca sa potolit insa si dupa 3 luni ii da mesaje sotului sa il sune sa vb cu el, sai arate dovezile, pune postari ca sunt curva samd, ba chiar mam rugat sa moara ca pentru mine e chipul diavolului, sunt inca in depresie, mie tot frica, si sper ca sotul sa nu il bage in seama si sa nu scarmane, nu imi doresc decat liniste. ce ar trebui sa fac?


Politia nu a luat nici o atitudine in urma plângerii?
Maria802
Postat pe 24 Decembrie 2016 17:58
Draga mea, cred ca esti intr-adevar foarte tanara. Adica sa pleci de la un loc de munca (unde erai chelnerita) pentru ca erau clientii curvari... Depinde si de comportamentul femeilor pana la urma. O atitudine sobra, fara a permite clientilor sa devina prea "obraznici" poate ti-ar fi fost de folos. La fel si cu fostul patron. Cred ca trebuie sa iti asumi greseala ta. Chiar daca nu ii vei marturisi sotului tau ce s-a intamplat, fii totusi pregatita sa faci fata adevarului. Cam greu sa spui"l-am inselat fara sa vreau". Nu o sa te creada nimeni. Te-ai dus de buna voie cu el nu? Ti-am spus, esti foarte tanara, probabil te-a incantat si apoi te-a santajat. Invata lectia si fii mai retinuta in viitor cu barbatii, altfel vei fii mereu o victima. Chiar daca te consideri nevinovata, suntem responsabili de toate faptele noastre. Sper sa se rezolve cu bine si sa ramana pentru tine doar o lectie neplacuta.
Miafarow
Postat pe 26 Decembrie 2016 19:59
.........dar cu gramatica cum stai??? si aceasta lasa de dorit !!!!! cind scri nu esri atenta si la felul cum te exprimi ???stii? scopul scuza mijloacele .....ce sfat mai doresti ?




Elena_Nitu_2
Postat pe 31 Decembrie 2016 06:16
De la: Elena_Nitu_2, la data 2016-12-31 06:16:45.........dar cu gramatica cum stai??? si aceasta lasa de dorit !!!!! cind scri nu esri atenta si la felul cum te exprimi ???stii? scopul scuza mijloacele .....ce sfat mai doresti ?






De unde pornește atâta răutate in tine? Ce să înțelegem din abuzul de semne de punctuație?
Maria802
Postat pe 31 Decembrie 2016 07:21
...Treaba ei este sa ia apararea unei vaci fara scoala, proasta de bubuie, pe deasupra si pramatie, care s-a trezit sa initieze un rahat de topic. Or fi consatence din Moldova.
Cu asa pensionari...
Camil5y8
Postat pe 31 Decembrie 2016 15:14
Las-o 426, sa-i tihneasca semintele pe care le scuipa in fata scarii, cu tzatzele ei.
Camil5y8
Postat pe 31 Decembrie 2016 15:28
De la: Camil5y8, la data 2016-12-31 15:28:18Las-o 426, sa-i tihneasca semintele pe care le scuipa in fata scarii, cu tzatzele ei.


Ai dreptate...


Si cind ma gindesc ca i-am urat suinei pensionare pina si sanatate si toate cele bune...

garbo101426
Postat pe 31 Decembrie 2016 15:58
"Stimata Redactie 'Garbo',

Subsemnatul, comisar-sef Gogu Ridebine, comandant-sef al Sectiei de Politie nr. 27, Fundatura Cre(sh)tinilor 458-802bis, Sector 7, Bucuresti, va aduc pe aceasta cale la cunostinta ca in urma autosesizarii ofiterului nostru de serviciu cum ca in incinta forumului dvs. s-ar desfasura actiuni contrare legii, mai precis actiuni de intimidare, amenintare si santaj cu 'darea pe mana politiei' pt. presupuse actiuni de ... 'riposta verbala da' non-contondenta' la auto-bagarea in seama a unei stupide pensionare, useritza de-a dvs, juristul nostru a cercetat speta invocata in legislatia civila cit si cea penala in uz si a formulat un punct de vedere oficial:

Din toate actele si normativele s-a constatat ca actualmente NU EXISTA in Romania cadrul legal pentru crima de ... 'riposta verbala'. Eleganta sau nu.
Am cerut pt. conformitate si punctul de vedere al forului ierarhic superior, Politia Romana - Directia Juridica cit si Directia de Investigatii Criminale, si am fost informati ca filozofia si practica in materie nu e de competenta Politiei Romane ci doar de cea a Ministerului de Justitie prin judecatoriile si tribunalele sale, ad libitum la dorinta fiecarui cetatean ce se considera ultragiat in vreun fel sau altul in mediul online.
In dorinta de a cerceta cit mai exhaustiv speta invocata am solicitat chiar si Ministerului Afacerilor Interne un punct oficial de vedere.
Raspunsul Sefului de Cabinet al Ministrului de resort a fost, textual:

..."In conditiile in care in Romania MAI are sarcini extrem de complexe de rezolvat odata cu indeplinirea indatoririlor lui zilnice constitutionale si administrative iar Politia Romana e nevoita sa faca fata multiplelor solicitari ale cetatenilor, nu e cazul ca pe linga idiotii care ne consuma inutil timpul sa mai dam curs si aberatiilor internautice in afara legii ale unuia in plus!"

Prin urmare, insistam sa-i explicati pensionarei in cauza ca e cazul sa se adrese direct justitiei daca doreste sa se faca de ris.
Sau poate face acelasi lucru si personal, la unul din sediile noastre:
In ciuda greutatilor zilnice, cadrele noastre se bucura intotdeauna de ... 'umorul' involuntar al cetatenilor patriei!

P.S. In afara raspunsului oficial de mai sus tin sa va spun ca sotia mea a fost o mare admiratoare a site-ului dvs.
Din pacate mi-a marturisit ca a renuntat sa mai viziteze 'Garbo' tocmai datorita faptului ca standardele dvs. au scazut ingrijorator de mult in ultimii citiva ani. Cu siguranta ca urmare a tolerarii unor useri care au transformat o sectiune intreaga a site-ului in locanta de corespondenta privata si personala cit si, mai ales, accesarii forumului vostru de catre tot felul de persoane cu 'dizabilitati' evidente...

Cu stima si consideratie,
Comisar-sef Gogu Ridebine, SP 27, Bucuresti "
garbo101426
Postat pe 31 Decembrie 2016 18:45
Draga mea in primul rând după cum folosești gramatica limbii romane pe la școala nu ai prea fost. Poate ca pentru faptul ca ,,dintotdeauna ai atras bărbații"? Cine știe....Apoi ai plecat de la un loc de munca pentru ca ,,clienții erau curvari"? Sunt atâtea chelnerițe in lumea asta care își desfășoară activitatea foarte ok. Cred ca o atitudine demnă, serioasă te-ar fii ținut la distanța de anumite obraznicii ale unor clienți. Si nu înțeleg cum l-ai înșelat fara sa vrei. Un contract se semnează intr-o locație decenta. Faptul ca te-ai urcat in mașina lui fara sa te gândești o clipa spune despre tine ca esti si foarte naiva. Eu zic sa ii mărturisești soțului totul deoarece mai devreme sau mai târziu adevarul va ieși la iveală iar deznodământul va fii același. Adică, mai pe întelesul tău (deoarece nu te duce capul prea mult) ori ii spui tot soțului si iti faci bagajele si pleci ori va afla singur si tot la bagaje se va ajunge.
pirania_1960
Postat pe 31 Decembrie 2016 19:21
De la: pirania_1960, la data 2016-12-31 19:21:03Draga mea in primul rând după cum folosești gramatica limbii romane pe la școala nu ai prea fost. Poate ca pentru faptul ca ,,dintotdeauna ai atras bărbații"? Cine știe....Apoi ai plecat de la un loc de munca pentru ca ,,clienții erau curvari"? Sunt atâtea chelnerițe in lumea asta care își desfășoară activitatea foarte ok. Cred ca o atitudine demnă, serioasă te-ar fii ținut la distanța de anumite obraznicii ale unor clienți. Si nu înțeleg cum l-ai înșelat fara sa vrei. Un contract se semnează intr-o locație decenta. Faptul ca te-ai urcat in mașina lui fara sa te gândești o clipa spune despre tine ca esti si foarte naiva. Eu zic sa ii mărturisești soțului totul deoarece mai devreme sau mai târziu adevarul va ieși la iveală iar deznodământul va fii același. Adică, mai pe întelesul tău (deoarece nu te duce capul prea mult) ori ii spui tot soțului si iti faci bagajele si pleci ori va afla singur si tot la bagaje se va ajunge.



Foarte corect, inteligent si logic punctat!



Numai sa aiba si cine sa te asculte...


garbo101426
Postat pe 31 Decembrie 2016 19:37
De la: garbo101426, la data 2016-12-31 18:45:03"Stimata Redactie 'Garbo',

Subsemnatul, comisar-sef Gogu Ridebine, comandant-sef al Sectiei de Politie nr. 27, Fundatura Cre(sh)tinilor 458-802bis, Sector 7, Bucuresti, va aduc pe aceasta cale la cunostinta ca in urma autosesizarii ofiterului nostru de serviciu cum ca in incinta forumului dvs. s-ar desfasura actiuni contrare legii, mai precis actiuni de intimidare, amenintare si santaj cu 'darea pe mana politiei' pt. presupuse actiuni de ... 'riposta verbala da' non-contondenta' la auto-bagarea in seama a unei stupide pensionare, useritza de-a dvs, juristul nostru a cercetat speta invocata in legislatia civila cit si cea penala in uz si a formulat un punct de vedere oficial:

Din toate actele si normativele s-a constatat ca actualmente NU EXISTA in Romania cadrul legal pentru crima de ... 'riposta verbala'. Eleganta sau nu.
Am cerut pt. conformitate si punctul de vedere al forului ierarhic superior, Politia Romana - Directia Juridica cit si Directia de Investigatii Criminale, si am fost informati ca filozofia si practica in materie nu e de competenta Politiei Romane ci doar de cea a Ministerului de Justitie prin judecatoriile si tribunalele sale, ad libitum la dorinta fiecarui cetatean ce se considera ultragiat in vreun fel sau altul in mediul online.
In dorinta de a cerceta cit mai exhaustiv speta invocata am solicitat chiar si Ministerului Afacerilor Interne un punct oficial de vedere.
Raspunsul Sefului de Cabinet al Ministrului de resort a fost, textual:

..."In conditiile in care in Romania MAI are sarcini extrem de complexe de rezolvat odata cu indeplinirea indatoririlor lui zilnice constitutionale si administrative iar Politia Romana e nevoita sa faca fata multiplelor solicitari ale cetatenilor, nu e cazul ca pe linga idiotii care ne consuma inutil timpul sa mai dam curs si aberatiilor internautice in afara legii ale unuia in plus!"

Prin urmare, insistam sa-i explicati pensionarei in cauza ca e cazul sa se adrese direct justitiei daca doreste sa se faca de ris.
Sau poate face acelasi lucru si personal, la unul din sediile noastre:
In ciuda greutatilor zilnice, cadrele noastre se bucura intotdeauna de ... 'umorul' involuntar al cetatenilor patriei!

P.S. In afara raspunsului oficial de mai sus tin sa va spun ca sotia mea a fost o mare admiratoare a site-ului dvs.
Din pacate mi-a marturisit ca a renuntat sa mai viziteze 'Garbo' tocmai datorita faptului ca standardele dvs. au scazut ingrijorator de mult in ultimii citiva ani. Cu siguranta ca urmare a tolerarii unor useri care au transformat o sectiune intreaga a site-ului in locanta de corespondenta privata si personala cit si, mai ales, accesarii forumului vostru de catre tot felul de persoane cu 'dizabilitati' evidente...

Cu stima si consideratie,
Comisar-sef Gogu Ridebine, SP 27, Bucuresti "


Camil5y8
Postat pe 31 Decembrie 2016 20:03
La Multi Ani!
Macar pana pe 2 ianuarie uitati orice gand urat si simtiti bucurie si multumire ca sunteti sanatosi! Alte motive de bucurie dupa cum are fiecare.
Inca o data, La Multi Ani!
Deliaaa
Postat pe 31 Decembrie 2016 20:21
De la: delada, la data 2016-12-31 20:21:35La Multi Ani!
Macar pana pe 2 ianuarie uitati orice gand urat si simtiti bucurie si multumire ca sunteti sanatosi! Alte motive de bucurie dupa cum are fiecare.
Inca o data, La Multi Ani!



La multi si mai ales ... buni si sanatosi ani si tie, @Delada!
Cit si tuturor celorlalti useri, fara osebire de opinii sau partipris-uri...

garbo101426
Postat pe 31 Decembrie 2016 21:04
Deliaaa
Postat pe 31 Decembrie 2016 22:34
De la: garbo172304, la data 2016-12-24 11:36:49
ma luat in masina si de atunci a inceput sa ma ameninte asa ca de frica ma intalneam cu el si faceam lucruri groaznice care nici nu mi le imaginam practim eram violata cu voia mea, ce ar trebui sa fac?


Asta da topic, in prag de sarbatori... suna ca o spovada inainte de Craciun!

Si zici ca fara voia ta? dupa cum te-ai urcat singura in masina si nu o data, voia a fost si a ta!
Nu te judec pentru ce ai facut, nici pe el prin prisma etniei lui... dar povestea ta are un ecou ciudat, seamana cu doua bancuri...
1. Lipseste nevasta de acasa vreo 3 zile, cand apare, sotul o ia la intrebari... iar ea, mititica, distrusa si ravasita toata, cam ca tine (!), zice, am fost pru sa si violata 5 zile la rand... la care sotul nedumerit intreaba: - pai tu doar trei zile ai lipsit de acasa!!! Si ea, nevinovata, violata fara voia ei, ii raspunde... da scumpule dar ma mai duc si maine si poimaine!

2. O calugarita se duce si o intreaba pe maica stareta daca e pacat sa faca sex impotriva vointei ei? Stareta ii raspunde ca daca e fortata sa faca asa ceva, nefiind cale sa se impotriveasca, atunci pacatul nu i se poate socoti ei, ci celor care au fortat-o!
Dupa cateva zile calugarita pleaca sa duca merinde la suratele ei la camp si in drum, trecand pe langa o padurice, o prind talharii si o violeaza corespunzator si cu simt gospodaresc! Dupa viol talharii fug pe dupa copaci si pandesc sa vasa ce face calugarita...
Biata calugarita violata, ingenuncheaza si incepe sa se roage... talharii curiosi sa auda ce se roaga se apropie cu grija de ea si o aud zicand:... iti multumesc tie Doamne, ca mi-ai dat pe saturate si fara de pacate!!!

Cam asa esti si tu! Te-ai urcat in masina de n ori si tot fara voia ta de fiecare data!
heartbit
Postat pe 1 Ianuarie 2017 20:04
Acum poti sa faci rahatul bici.Trebuia sa ii spui sotului tau despre situatie inainte sa se ajunga la primul viol,sau ce o fi fost.Daca iesi basma curata, incpe sa iti folosesti creierul mai mult, iti poate salva chiar viata. Succes!
Schmetterling
Postat pe 1 Ianuarie 2017 21:51
Buna!

E foarte important sa te detasezi de orice gand, sau mesaj, sau comentariu care te fac sa crezi ca tu ai fi vinovata pentru ceea ce ti s-a intamplat! Violul este o crima, este sanctionat de lege si trebuie sanctionat si de catre societate. Nicio femeie nu ar trebui sa treaca prin asa ceva, este o forma grava de incalcare a drepturilor omului, a demnitatii umane, a drepturilor femeilor. Nu este vina ta!

Este foarte important sa cauti in primul rand in acest moment, un suport psihologic si consiliere de specialitate.

Iti recomandam sa intri in contact cu aceste doua asociatii care te pot consilia si sprijini pentru ceea ce ai de facut in cazul tau:

- A.L.E.G - care are si un numar de urgenta: A.L.E.G. Helpline:
0753 893 531
Program: Marti-Vineri: orele 09-18

site: http://aleg-romania.eu/en

si Asociatia Anais - http://www.asociatia-anais.ro/

Te rog mult, scrie-mi un e-mail pe adresa de redactie iulia@garbo.ro si spune-ne cum mai esti. Curaj! O sa reusesti,

Iulia
doar_juditha
Postat pe 1 Ianuarie 2017 22:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Relatii paralele 38 De la: garbo031138 24 Iulie 2009 16:22
va rog dac poate cineva sa ma ajute cu un sfat 172 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:00
Ma minte sau nu? 38 De la: OanNa_Oana_2 28 Aprilie 2017 12:40
Iubire peste ani 20 De la: helga0 18 Aprilie 2012 18:41
probleme 42 De la: moniq_ 13 Iulie 2010 21:44
Setari Cookie-uri