Perfectiunea insa nu a fost inventata nici chiar pentru cei mai capabili manageri. Si ei au un comportament egoist, incercand sa obtina un maxim de beneficii in folosul personal, si ei se pot comporta generos, adoptand decizii care aduc beneficii altor persoane sau organizatii, si ei pot avea calitati si defecte, multe dintre acestea avandu-si punctul de plecare in copilarie. Defectele managerilor se trag din experientele traite in copilarie si in complexele pe care le-au avut in aceasta perioada. Iata cateva dintre principalele defecte ale managerilor ce isi au sorgintea in copilarie si felul in care influenteaza acestea stilul de conducere al managerului.
Libertate limitata in copilarie/ Apetit ridicat pentru risc la maturitate – Exista manageri care au performante extraordinare daca ne referim strict la capacitatile profesionale si la instinctul innascut pentru afaceri. Ei traiesc bucuria propriilor succese la maxim, adora sa riste atunci cand vine vorba de investitii cu caracter profitabil, de investitii pe termen scurt sau lung. Se plitisesc foarte repede, iar activitatile profesionale cu un grad de risc scazut nu-i motiveaza in niciun fel. Sunt foarte buni lideri si au un stil de conducere eficient, desi bazat pe decizii impulsive. Si cu toate ca au performante excelente la nivel managerial, atunci cand vine vorba despre trairi interioare, au parte de foarte putine sentimente de acest gen. In afara activitatilor febrile si intense pe care le efectueaza in calitate de manageri, cu greu pot gasi satisfactie in alta parte.
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri