Comunicat de presa
Poate fi un parfum de relaxare, de stres, de prietenie, de natural si de natura sau parfumuri proprii de papetarie, tutun sau arome feminine sau masculine. Ce rol are acest parfum in biroului vostru?
Simplu: ofera tot ceea ce trebuie sa deduci dintr-un astfel de spatiu. Ceea ce dorim de fapt sa evidentiem este unicitatea cu care suntem inzestrati si pana la urma voi decideti ce aroma ar trebui sa poarte spatiul de lucru.
Laitmotivul acestui material ar suna: Indrazneste sa fii creativ in biroul tau.
Creativitatea ne scoate din anonimat pe noi ca oameni dar si pe spatiile ambientale si de aceea un design interior inedit va atrage tot timpul idei inedite si oameni valorosi care sa contribuie la prosperitatea firmei.
Specialistii forFITOUT vin in ajutorul vostru cu idei unicat, departe de standardizarea existenta si aproape de lucrurile „altfel” pe care le puteti realiza.
1.Luminile neon fac parte acum din domeniul trecutului iar atentia se indreapta catre diverse surse de lumina care sa va satisfaca nevoile iar pozitionarea deskului langa o ferestra ar fi cel mai indicat.
2. Personalizeaza-ti spatiul de lucru cu elemente care sa te inspire si sa te motiveze in job-ul tau.
3. Amplasarea unei table negre in zona mesei pe care sa se poata desena
4. O masa de tenis, ping pong, darts
5. Inserarea unui acvariu in spatiul de lucru
6. O zona de pc- games
7. Un spatiu care sa imite un colt din natura in care sa fie incluse niste leagane sau niste hamace
8. Un spatiu care sa semene cu o zona de cinematograf in care sa fie incluse niste proiectoare iar angajatii sa se poata relaxa uitandu-se la filmul preferat
9. Scaune cu functii de masaj intr-o arie linistita si izolata fonic etc.
Ideile vin in functie de profilul companiei, bugetul alocat dar si unghiul de abordare al office designului.
„Trendul spatiilor de relaxare in birou a fost adoptat si dezvoltat de marile companii precum Google, Facebook, MTV sau Twitter iar ambientul a devenit unul neconventional si amenajat intr-un stil „altfel” care atrage o munca placuta si un grad ridicat de creativitate. Modelul ar trebui adoptat de cat mai multe companii cu sediile in Romania pentru ca asta inseamna o evolutie la care trebuie sa se supuna marile nume chiar si in domeniul de office design” (Cezar Gamulescu – Managing Partner forFITOUT)
Spatiile de relaxare sunt potrivite pentru persoanele care isi petrec cea mai mare parte a zilei acolo si au nevoie de momente de „respiro”, socializare, pauza, detasare sau pur si simplu o evadare din taskurile existente.
Foto fr si main: By Photographee.eu /Shutterstock
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice