IN ACEST ARTICOL:
'Succesul inseamna cat de mult te inalti, dupa ce ai cazut la pamant.'- George S. Patton

Nimic mai adevarat, daca este sa ne uitam la biografiile oamenilor pe care astazi ii privim doar din perspectiva implinirii. Oamenii care au atins culmile succesului nu s-au lasat batuti niciodata. Nu au renuntat sa creada in ei, in ideile lor, nu s-au lasat invinsi de vorbe descurajatoare. Ei au continuat. Poate ca aceasta este de fapt, cea mai importanta lectie pe care o avem de invatat de la marile personalitati ale lumii: Sa nu ne fie frica de cadere! Sa nu ne lasam batuti!

1. Henry Ford

Henry Ford este cunoscut pentru inovatiile sale din industria automobilistica. Dar ideile lui Ford nu au fost un succes imediat. De altfel, prima lui afacere a fost un mare esec. Ford a falimentat de cinci ori inainte sa fondeze compania de succes Ford Motor.

2. Bill Gates

Gates nu parea sa aiba profilulul unui candidat la succes, dupa ce s-a lasat de Harvard si a inceput o afacere care a esuat, o companie care se numea Traf-O-Data. Chiar daca aceasta prima idee nu a mers, Gates este cel carea a creat de acum bine-cunoscutul Imperiu Microsoft.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai căutate destinații de vacanță de europeni în 2024 Top 10 flori care simbolizează prietenia Zodia TAUR: caracteristici, compatibilități și tot ce trebuie să știi

3. Oprah Winfrey

Oprah este una dintre cele mai iconice figuri ale culturii media atat in Statele Unite, cat si peste hotare. Astazi, Oprah este una dintre cele mai bogate si de succes femei din lume. Dar ea a parcurs un drum lung si greu ca sa ajunga pana aici. A avut o copilarie abuziva si multe refuzuri in cariera, inclusiv fapatul ca a fost concediata de la primul ei job de reportera TV, pe motiv ca nu da bine pe sticla.

4. Walt Dinsey

Este probabil, unul dintre cele mai celebre nume din lume. Walt Disney continua sa produca milioane de dolari. Dar stiati ca la inceputul carierei, nici marelui desenator nu i-a fost prea usor? Un editor de la un ziar pentru care lucra l-a concediat, pe motiv ca „nu are destula imaginatie si idei bune”. De asemenea, dupa aceasta concediere, Walt Disney a inceput mai multe afaceri personale care nu i-au iesit prea bine, lasandu-l falimentar. El nu a renuntat si in final a gasit reteta succesului.

 6 cărți remarcabile scrise de femei remarcabile 5 povești de viață de dăruit iarna aceasta Prof Dr. Dan Rujescu, cercetător psihiatru inclus în top 2% cei mai citați oameni de știință din lume: Demența fronto-temporală nu debutează ca demența de tip Alzheimer, cu probleme cognitive, ci cu probleme de comportament

5. Albert Einstein

Astazi noi consideram numele lui Albert Einstein, sinonim cu substantivul geniu. Dar in copilarie, Einstein era departe de a manifesta o asemenea promisiune. Einstein nu a vorbit pana la varsta de 4 ani, nu a citit pana la 7 ani si asta i-a facut pe parintii si profesorii sai sa creada ca e retard si anti-social. A fost exmatriculat din scoala si i-a fost refuzata propunerea de doctorat pentru Universitatea din Berna.

Scrisoarea de refuz pe care a primit-o Einstein de la Universitatea din Berna:

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri