15 Noiembrie 2018 publicat în Cariera 68 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Aceste 3 sfaturi te ajută să-ți crești considerabil șansele de a obține un răspuns pozitiv în faza de selecție pentru job-ul de babysitter:

Meseria de babysitter poate să îți aducă numeroase satisfacții, însa, în același timp, presupune multă responsabilitate din partea persoanelor care își doresc să aibă grijă de copii. O atitudine prietenoasă și caldă în preajma copiilor te ajută să te adaptezi cu succes încă din prima zi, însă cum poți scoate în evidență calitățile și abilitățile tale încă din faza de selecție?

Aceste 3 sfaturi te ajută să-ți crești considerabil șansele de a obține un răspuns pozitiv în faza de selecție pentru job-ul de babysitter:

1. Urmează cursuri în domeniu

În orice domeniu ai activa, munca necalificată este mai prost plătită decât cea calificată. Pentru a-ți crește șansele de angajare, dar și salariul, trebuie să ai în vedere ce cursuri sunt mai potrivite pentru tine și mai ales să te documentezi unde le poți face. În acest fel, cursurile pe care le vei urma te pregătesc cu informații esențiale pe care le vei aplica și îl asigură pe angajator că ești persoana potrivită pentru acest job.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum ne organizăm eficient și practic hainele în dressing? Sfaturi esențiale Tehnologia schimbă regulile jocului: cum să alegi botine de damă și bocanci de bărbați online Secretele oamenilor de succes: 5 obiceiuri zilnice care te pot ajuta să-ți atingi obiectivele

Acestea sunt câteva exemple de cursuri apreciate pentru meseria de babysitter:

  • Curs de babysitter - Crucea Roșie
  • Curs de prim ajutor
  • Curs de nutriție
  • Curs de limbi străine

Dacă nu ai alocat momentan un buget calificării pentru babysitter, alege totuși să te pregătești singură, prin resursele gratuite puse la dispoziție de site-urile de specialitate sau citește cărțile de referință din domeniu.

2. Pune accent în CV pe calitățile care te fac un babysitter potrivit

Când îți completezi CV-ul, descrie modul în care îți place să interacționezi cu copiii, vorbește despre hobby-urile și interesele tale.

Acest sfat poate face diferența în procesul de recrutare, pentru că cele mai multe persoane care își doresc un job de babysitter se rezumă strict la experiența pe care au avut-o și nu vin cu multe detalii care să vorbească despre ei și despre personalitatea lor.

Întreținerea și curățarea corectă a tigăii grill: 5 sfaturi și trucuri 10 sfaturi pentru a-ți păstra starea de bine, chiar dacă ai o agendă încărcată Cum să ai o comunicare eficientă: sfaturi pentru relații mai bune

Pentru a-ți crește șansele de a obține job-ul dorit, îți recomandăm să ai o descriere de 150-200 de cuvinte, care să se regăsească în partea introductivă a CV-ului.

De exemplu, încearcă să vorbești despre motivul pentru care ai devenit babysitter, dacă ai certificări legate de îngrijirea copilului (de exemplu, de prim ajutor). Asigură-te că oamenii știu totul despre calificările tale.

3. Pregătește-te pentru interviul față în față

Este firesc să ai emoții înaintea oricărui interviu. Sfatul nostru este să te informezi din timp și să afli ce își doreste un angajator de la un babysitter, mai ales care sunt cele mai frecvente întrebări la un astfel de interviu. Sfatul nostru este chiar să îți formulezi niște răspunsuri care te vor ajuta pe moment, când ai emoții.

Cum să depășești o despărțire și să mergi mai departe. Sfaturi pentru vindecare inimilor frânte Cum să faci față anxietății: Sfaturi de la psihologi Cum să economisești bani chiar și cu un salariu mic

În plus, aceste sfaturi care te vor ajuta să pornești cu dreptul:

  • Încearcă să ajungi cu 10 minute înainte de ora programată pentru interviu, asta arată despre tine că ești responsabilă și că poți să respecți un program.
  • Arată respect și adresează-te formal.
  • Zâmbește, păstrează o atitudine pozitivă și arată-te interesată de rutina copiilor și despre activitățile lor preferate.

În același timp, prima impresie contează, așa că ai grijă ca ținuta pe care o alegi pentru interviu să fie curată și decentă. Părinții care aleg un îngrijitor pentru copilul lor sunt foarte atenți la acest aspect.

Cel mai important sfat pentru persoanele care își doresc să se angajeze într-un timp scurt este să investească în pregătirea lor, să acorde atenție completării corecte a CV-ului și să se documenteze cât mai bine înainte de interviu.

7 sfaturi utile pentru a fi mai prezentă în viața de zi cu zi Cum să practici recunoștința și să apreciezi tot ce ai: Sfaturi simple și utile pentru îmbunătățirea calității vieții Cum îi învățăm pe copii despre igienă: 5 sfaturi utile pentru părinți

Sursa foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri