IN ACEST ARTICOL:

Factory Bootcamp este o tabără intensă de 2 zile, unde antreprenori și viitori antreprenori pot afla din workshop-urile pregătite cum să-și creeze un plan de afaceri, cum să găsească finanțare și alte resurse care să-i ajute în dezvoltarea afacerii. Anul trecut, peste 20 de antreprenori au venit la prima ediția a acestui eveniment și mai jos îți povestim despre ei și obiectivele pentru care au venit la Factory Bootcamp 2023.

Continuăm să îți povestim despre alți 5 antreprenori care au participat anul trecut la Factory Bootcamp.

Ca și în prima parte în care v-am povestit despre cei care au venit la prima ediție a acestei tabere de antreprenoriat, și cei cinci participanți despre care îți vom povesti mai jos căutatu la eveniment soluții de finanțare pentru afacerea lor, oportunități de parteneriat și creștere sau să învețe cum să-și prezinte produsul mai bine în piață.

Dacă și tu vrei să îți dezvolți o idee de afacere sau un business bine stabilit, te așteptăm la prima ediție a lui 2024 pentru Factory Bootcamp.

1. Mihaela Patentasu - KMD Travel

Mihaela Patentasu a venit la Factory Bootcamp cu agenția ei de travel, despre care ne spunea atunci că are 10 ani pe piață, dar o simte ca pe o afacere la început de drum.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Secretele oamenilor de succes: 5 obiceiuri zilnice care te pot ajuta să-ți atingi obiectivele Tigers Summit 2024. Marius Istrate: România, de la țară gri la una optimistă Avon deschide primul magazin de brand, în sistem de franciză

Problema pe care o simțea ea la firma ei, KMD Travel, era că promovarea fusese doar prin viu grai, cu zero prezență în mediul online. Iar asta nu a fost suficient, deși vorbim de o agenție de turism care creează altfel de circuite în zone încă nebătătorite de majoritatea călătorilor.

KMD Travel, ne spune ea, a fost prima agenție de turism din România care a trimis un grup de turiști români în Arabia Saudita, Indonesia - Festivalul Baliem, Coreea de Nord, Irak, Rusia - Lacul Baikal Irkutsk, China - Manciuria și altele.

Mihaela plănuia un proces de rebranding și pentru asta a venit și la Factory Bootcamp 2023.

2. Ioan -Teofil Sturzoiu - SilverCare

Ioan a venit la Factory Bootcamp ca să prezinte o platformă aparte, una destinată doamnelor și domnilor de vârsta a 3-a.

Comunicat de Presă: ParentX Events – Resursa Copiilor Împliniți - Revoluționăm Educația Copiilor și a Părinților în România UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor Patru mituri despre meditație care creează confuzie

Silver Care este propunerea lui Ioan de a întări relațiile sociale și calitatea vieții persoanelor în vârstă cu o soluție prin care cei dragi le pot oferi oportunități de conectare în timpul călătoriilor, spectacolelor artistice, asistenței și îngrijirii.

Aplicația reunește astfel o serie de servicii destinate populației vârstnice, experiențe și oportunități prin care acest public oarecum neglijat poate redescoperi bucuria vieții.

Soluția SilverCare a fost nominalizată și la Social Impact Awards, dar ceea ce căuta Ioan la Factory Bootcamp era de a dezvolta latura antreprenorială a acestui proiect.

3. Anca Amariei - Eka Centrul Stării de Bine

Anca Amariei a venit la Factory Bootcamp la 8 luni după ce-și lansase business-ul și voia să știe cum poate să-și amortizeze investiția cât mai rapid. Anca este una dintre fondatorii Eka, centrul stării de bine, primul hub din România cu servicii integrate de psihoterapie, wellbeing și dezvoltare personală.

Ioana Patrichi, designer vestimentar: “Creația este un cal capricios, te poartă unde vrea” 10 romane captivante, perfecte pentru o zi relaxantă la plajă Horoscopul în detaliu al lunii Iulie 2024 pentru toate zodiile (Berbec – Pești): Previziuni personalizate în dragoste, bani, carieră și sănătate pentru cea de-a doua lună de vară, luna lui Cuptor

Acesta este spațiul care acoperă atât ateliere de yoga, cât și sesiuni de terapie modernă și alternativă.

După participarea la Factory Bootcamp, Eka a fost una dintre afacerile care a primit finanțare de la Raiffeisen Factory.

4. Mădălina Tatomir - Magnolia Atelier

Mădălina este creatoarea afacerii Magnolia Atelier, atelier de bijuterii pentru mirese, cu o componentă inedită de creație a bijuteriilor de păr pentru ziua nunții.

Mădălina a venit la Factory Bootcamp ca să afle cum poate brand-ul ei să comunice cât mai eficient pe nișa ei de clienți, cum crește vizibilitatea atelierului și cum face un plan de comunicare coerent pentru următorii ani.

5. Alexandra Turcu - NoGluti

Alexandra Turcu are o afacere foarte specifică, un magazin cu produse fără gluten pe care le distribuia în retail. Produsefaragluten.ro este spațiul unde persoanele cu intoleranță la gluten își pot găsi napolitane, biscuiți, cereale sau mix de pâine fără gluten.

„2020” - o comedie neagră cu iz de dramă și bucluc, intră din 15 martie în cinematografe! Horoscopul profesiilor: Care ar trebui să fie meseria ta, în funcție de zodie Speakeri confirmați la Green Sustainability Forum 2024: Corina Murafa, Adrian Teampău, Loredana Neghină. Rezervă locul tău pentru 19 iunie

Alexandra a venit la Factory Bootcamp pentru că era într-un impas cu business-ul și căuta o nouă strategie care s-o ajute să-și crească afacerea.

Antreprenoarea avea nevoie de informații despre finanțare, o comunicare fresh și o imagine cât mai clară asupra activității pe care o avea cu afacerea ei.

Dacă nevoile tale sunt similare cu cele ale antreprenorilor care au venit anul trecut la Factory Bootcamp, înscrie-te în tabăra de 2 zile, 16-17 februarie 2024.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri