10 Iulie 2023 publicat în Casa-Gradina 2 share-uri

IN ACEST ARTICOL:

Iubitorii stilului industrial sunt, în ultimii ani, în al nouălea cer. Pot avea, în sfârșit, casa mobilată în stilul pe care îl adoră, având atât de multe opțiuni disponibile pe piață. Însă, pe cât de frumos este acest stil, pe atât de grea poate părea obținerea rezultatului dorit. Stai liniștită, acest articol te va ajuta să îți amenajezi casa așa cum ți-ai dorit mereu.

Ultimii ani au fost, din punctul de vedere al designului de interior, o adevărată paradă, de la culori pastelate și stiluri boeme, până la extrema oferită de tonurile închise de culoare. Astăzi, este mai simplu ca oricând să îți creezi un spațiu interior care să îți reflecte pe deplin personalitatea.

Pornit de la imaginea fabricilor și a caselor aflate în procesul incipient de construcție, stilul industrial se regăsește azi în toată lumea în restaurante, cluburi și chiar în locuințele adepților săi.

Dacă faci parte din categoria celor ce își doresc un dulap metalic și un perete de cărămidă, deci dacă vrei să aduci stilul industrial în casa ta, aici vei putea regăsi informațiile necesare pentru a obține un rezultat perfect:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Neakaisa.ro lansează Rune, brand propriu de produse sanitare, de inspirație scandinavă, cu o investiție de 150.000 de euro Cum alegem corect perdelele și draperiile în funcție de designul interior al casei Tendințe în amenajări exterioare pentru 2024. Descoperă culoarea anului 2024 - Peach Fuzz

1. Lemnul învechit

Orice bucată de lemn care a stat câţiva ani într-o fabrică prezintă semne clare de uzură, după câţiva ani. Aşadar, lemnul învechit este un must în orice casă cu iz industrial. Îl poţi folosi ca pardoseală sau în piesele de mobilier, iar efectul va fi unul wow. Patina timpului prezentă pe acesta oferă o căldură aparte şi, totodată, nostalgie spaţiului în care este amplasat.

2. Peretele de cărămidă

Cărămida de lut ars a fost folosită ca material de construcție de sute de ani. Acest element structural este recunoscut pentru durabilitatea sa, motiv pentru care a fost utilizat la aproape toate fabricile. Deoarece sunt şanse prea mici să ai ascunsă în spatele zugrăvelii această bijuterie arhitecturală, poţi apela cu încredere la variantele disponibile pe piaţă. Nu este indicat să o foloseşti pentru toţi pereţii, aşa că ar fi bine să stabileşti din timp care vor fi pereţii norocoşi. O poţi utiliza, de asemenea, în bucătărie, pe post de contrablat, la şemineu sau chiar la intrare.

Culoarea anului 2025 - Mocha mousse. Cum o integrăm în viața de zi cu zi? Zodia TAUR: caracteristici, compatibilități și tot ce trebuie să știi Ghid: Cum să vă amenajați baia în 2024

3. Betonul

Betonul a fost folosit la scară largă în vechile fabrici, atât pentru pardoseli, cât şi pentru pereţi. Acesta a fost mereu ales datorită rezistenței şi durabilităţii sale, dar şi costului redus. Orice iubitor al stilului industrial îl va dori în casa lui, aşa că nu ezita să îl foloseşti în locul parchetului sau al gresiei. Dacă ţi se pare prea mult, atunci apelează la acest material pentru jardiniere sau pentru picioarele mesei de pe terasă.

4. Oţelul

Fabricile industriale aveau coloane şi grinzi din oţel, mereu expuse. Nu poate lipsi din casa niciunui iubitor al acestui stil, deoarece are nenumărate avantaje. Foloseşte-l la accesorii, dar şi la mobilierul casei, deoarece liniile drepte şi clare oferă spaţiului un iz industrial veritabil.

Rugăciunea de seară - Ghid complet pentru credincioși Planta banilor sau copacul banilor - Planta Feng Shui care poate aduce prosperitate. De ce e bine să o ai în casă Delta Kitchen Studio, un concept care reuneşte calitatea, funcţionalitatea şi design-ul personalizat în bucătărie

5. Corpurile de iluminat

Corpurile industriale de iluminat, cu abajururi emailate de porţelan şi abajururi de tip cuşcă, din fier forjat, erau nelipsite din fabrici. În zilele noastre, există o mulţime de producători specializaţi pe aceste modele, extrem de apreciate de către clienţi. Dacă vrei un abajur de mari dimensiuni, din fier forţat, îl poţi folosi în zona de luat masa ori deasupra insulei de bucătărie. Dacă spaţiul nu este foarte generos, optează pentru un model alcătuit din trei corpuri mai mici, aşezate în formă de dreptunghi.

Cunoscute pentru materiile prime, interioarele industriale sunt adesea spații renovate cu grinzi de lemn, podele din beton, țevi expuse sau pereți de cărămidă. Creează-ţi un spaţiu echilibrat, funcțional şi confortabil, care să-ți reflecte personalitatea cât mai mult posibil.

Inovație durabilă pentru casele românilor: mobilier de terasă din aluminiu șlefuit de la HOMELUX Achiziții utile care îți sporesc confortul când stai la curte 10 idei creative pentru a-ți transforma casa într-un sanctuar al confortului

Sursa foto: www.shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri