Te-ai săturat să tot speli mașina, indiferent de anotimp? Ai garaj? Atunci ar fi bine să alegi o ușă de garaj automată. Află detaliile aici!

Fie că stai la bloc sau casă, dacă dispui de un garaj unde să-ți parchezi mașina, cu siguranță ai nevoie și de o usa garaj automata. Ai deja una? Iată semnul să faci un upgrade. În rândurile ce urmează, vei afla câteva motive să faci această schimbare, dar și puțin despre compania mai sus menționată. Așadar, hai să deslușim și acest mister al ușilor de garaj - de ce să le alegi?

Câteva motive să-ți faci un upgrade

Schimbările de acest fel sunt, cu siguranță copleșitoare, mai ales dacă ești o femeie singură, care nu are multe tangențe cu ingineria. În orice caz, un proiect de acest fel poate fi greu de gestionat: ei bine, poți sta fără griji! Vei primi o mână de ajutor din partea echipei de profesioniști, care va monta ușa de garaj automată, cât ai zice pește.

Astfel, tot ce va trebui să faci este să soliciți o ofertă. Va trebui să alegi și culoarea și cum este acționată ușa de garaj (manual, cu telecomandă sau din aplicație, pe telefon). În plus, vei putea alege și alte mici detalii cum ar fi o ușă pietonală, pentru a-ți ușura accesul fără să deschizi ușa de garaj în totalitate și poți alege și geamuri rezistente, în cazul în care nu ai destulă lumină în garaj.

Mai multe motive să faci această alegere

Acest paragraf se adresează îndeosebi celor care au un garaj precum cele din jurul blocurilor. Nu este un secret că, atunci când au fost construite, fierul forjat era alegerea populară, iar multe uși de garaj sunt făcute din acest material. Ei bine, nu doar că sunt greu de manevrat din cauza greutății și a modului de deschidere (deseori în afară), necesită și întreținere pentru a nu rugini. Periodic, este necesar să vopsești fierul, ceea ce poate deveni o sarcină costisitoare. Așadar, fă o investiție pe viitor: alege o ușă de garaj automată și scapă de probleme!

Psst: îți mai dezvăluim un mic secret, care este, de fapt, un mare avantaj: ușile de garaj de la această firmă izolează termic și fonic, ceea ce duce la scăderea facturilor.

În plus, pot înfrumuseța și aspectul fațadei! Ușile de garaj automate au un aspect modern, elegant, fiind disponibile în diverse culori și modele (unele modele imită chiar lemnul). Așadar, nu este de mirare de ce mulți fac această alegere, având în vedere echilibrul utilitar și estetic.

Ca un ultim motiv, menționat și la începutul articolului, o ușă de garaj îți va proteja mașina de zgârieturi și intemperii. În timpul iernii, poate fi neplăcut să te trezești mai devreme pentru a dezgheța parbrizul și de curăța zăpada de pe caroserie, iar în timpul verii, praful se așterne rapid, iar mașina se supraîncălzește în interior din cauza caniculei.

Acum că ai aflat câteva motive să faci o schimbare, tu ce alegere vei face? Ceri o ofertă?

Sursa foto: www.alexiana.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri