Vrei să te bucuri de mai mult confort în bucătărie? Alege mobila potrivită, în funcție de spațiul disponibil și de stilul în care vrei să amenajezi camera unde toți ai casei se bucură de mese delicioase. Află în continuare ce piese de mobilier să achiziționezi și cum să le cumperi în rate, prin plăți eșalonate, în funcție de bugetul disponibil:

Mobilier pentru blatul de bucătărie (măsuță de lucru și dulapuri)

Un blat de lucru de calitate, rezistent la uzură și ușor de curățat, este esențial pentru orice bucătărie. În plus, dulapurile de sub blat pot oferi spațiu de depozitare important. Dulapurile suspendate și cele de sub blat sunt necesare pentru a organiza ustensilele și produsele alimentare. Poți găsi pachete complete de mobilier care includ atât dulapuri, cât și blaturi.

Prin cardul de cumpărături CardAvantaj, poți achiziționa mobilă pentru bucătărie în rate fără dobândă*, de la cei mai importanți retaileri din domeniu. Fie că faci shopping online sau mergi în locațiile fizice, ai la dispoziție piese de mobilier și amenajări interioare de la Dedeman, Brico Depot, JYSK, Casa Rusu, Mobexpert, Vivre, Elvila, Lem's, Casa Eduard ș.a.

Masă și scaune pentru bucătărie

Alege masă și scaune care se potrivesc cu stilul general al bucătăriei tale. Poate fi modern, rustic, clasic sau minimalist, în funcție de restul decorului. Materialele pot varia de la lemn masiv la sticlă, metal sau plastic ori compozite. Gândește-te la durabilitate și ușurința în întreținere.

Alege între mese pătrate, rotunde, ovale sau dreptunghiulare, în funcție de forma spațiului și de preferințele tale. Mesele rotunde sunt mai potrivite pentru spații mici, în timp ce mesele dreptunghiulare sunt ideale pentru spații mai mari.

Verifică dacă înălțimea mesei este confortabilă pentru utilizare. În mod obișnuit, înălțimea standard a mesei este de aproximativ 75 cm, iar scaunele ar trebui să fie la o înălțime de 45-50 cm de la sol. Asigură-te că scaunele sunt confortabile și au o înălțime adecvată pentru masă. Verifică dacă au suport lombar și dacă sunt robuste, pentru a asigura confortul dorit.

Insulă de bucătărie

O insulă de bucătărie adaugă atât spațiu de lucru suplimentar, cât și opțiuni de depozitare. De asemenea, poate servi ca loc pentru servirea meselor sau ca bar pentru mic dejun. Este o piesă multifuncțională ce îmbunătățește funcționalitatea și aspectul bucătăriei tale, așa că alege cu grijă modelul și dimensiunile.

Insulele de bucătărie sunt disponibile în diverse forme, dimensiuni, materiale și culori. Pot fi echipate cu plită sau cuptor, chiuvetă și alte echipamente electrocasnice. Măsoară zona disponibilă din bucătărie pentru a te asigura că insula se potrivește fără a înghesui spațiul. Lasă suficient loc pentru circulație în jurul insulei (minimum 90 de centimetri pe toate laturile). Verifică dacă insula este bine iluminată. Poți adăuga corpuri de iluminat suspendate, pentru a crea un accent vizual plăcut.

Achiziționează piese de mobilier pentru bucătărie, electrocasnice și corpuri de iluminat, la prețuri accesibile și în condiții atractive de plată. Le poți cumpăra prin CardAvantaj, pentru a beneficia de dobândă zero* la sute de produse și servicii din domeniul amenajărilor interioare.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Sursa foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri