Sunt persoane care se cred speciale, iar altele, în tăcere, chiar sunt. Nu trec în fală prin lume, nu așteaptă aplauze, nu creează aparențe

23 August 2024 publicat în Cultura 34 share-uri

Sunt persoane care se cred speciale, iar altele, în tăcere, chiar sunt. Nu trec în fală prin lume, nu așteaptă aplauze, nu creează aparențe, nu respiră minciună. Walt Whitman

"Sunt persoane care se cred speciale, iar altele, în tăcere, chiar sunt. Nu trec în fală prin lume, nu așteaptă aplauze, nu creează aparențe, nu respiră minciună. Sunt speciale prin faptul că nu cerșesc admirație. Nu urăsc, nu invidiază, refuză vorbăria fără sens și bârfa, nu complotează, nu sunt părtașe la intrigi. Le este suficient să fie sincere și să facă binele din umbră, sunt tăcute și banal de simple, răbdătoare și puternice. Le ador."

Walt Whitman

Foto: Imagine de Engin Akyurt de la Pixabay

* Walt Whitman (1819 – 1892) este un poet american controversat a cărui operă a fost influențată atât de curentul realismului, cât și de transcendentalism. Este considerat a fi primul poet urban.

Foto fr si main: Imagine de Dorota Kudyba de la Pixabay


Încă din copilărie, cuvintele au fost lumea mea. Scriam povești, versuri, jurnale intime. Găseam în scris o modalitate de a mă exprima, de a înțelege lumea din jur și pe mine însămi. 

Ca redactor,...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri