"Cartea lui Daniel Mafteiu face parte din categoria amuzanta a falselor tratate. O extraterestra de 30 de ani, cu MBA la Paris, incearca sa-si initieze egalele, in maniera sistematica, in tainele managementului culinar.
"Luand in raspar jargonul stiintific, li se explica know-how-ul necesar fierberii unui ou sau, de pilda, modul cum poate fi recunoscuta bucataria intr-un apartament: este incaperea cu multe electrocasnice si fara WC. Extraterestrele nu sunt altceva decit superfemeile manager de la multinationale, pentru care ciorbitele sunt la fel de misterioase ca supa primordiala".
"Evident, din punct de vedere economic si social, ele vin din alta lume, asa ca isi merita numele. E o carte plina de umor si inteligenta. Citind-o, inevitabil din cand in cand va va pufni risul".
"Pericolul este ca, amintindu-va anumite scene, vi se poate intampla acelasi lucru cand intrati in bucatarie sau mergeti la piata. Si stiti bine, nu e sanatos sa razi de unul singur. Mai ales in spatiile publice." (Dan Lungu)
Autor: Daniel Mafteiu
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară