IN ACEST ARTICOL:
Exista inca o mare confuzie in ceea ce priveste grasimile bune si cele rele, fapt reflectat in alimentele pe care oamenii le consuma. De asemenea, studiile au demonstrat ca in multe tari calitatea grasimilor consumate nu respecta actualele recomandari nutritionale internationale

Reuniunea Internationala a Expertilor a fost condusa de profesorul Ricardo Uauy, presedintele Uniunii Internationale pentru stiinte Nutritionale (IUNS), alaturi de un comitet stiintific director din care au facut parte profesorul Pekka Puska, co-presedinte (Director General, National Institute for Health and Welfare, Finlanda), Connie Diekman M.Ed, RD, FADA (Director of University Nutrition, Washington University din St Louis), profesorul Ibrahim Elmadfa (Director, Institute of Nutritional Sciences, University of Vienna), profesorul Bert Koletzko (Head of Div. Metabolic Diseases and Nutritional Medicine, Dr. von Hauner Children’s Hospital, Ludwig-Maximilians-University din Munchen) si Hans Zevenbergen M.D. Ph.D. (Category Nutrition Director, Unilever Research and Development).

Reuniunea Internationala a Expertilor a fost finantata printr-o sposorizare educationala acordata de catre Unilever.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri