20 Iulie 2022 publicat în Entertainment 6 share-uri

IN ACEST ARTICOL:

Un sport bun să fii sănătos. Fitboxing este pentru toată lumea, un nou concept de box fără contact, cu o serie de exerciții combinate perfect, pe care îl poți practica la orice vârstă. Simona Maxim, trainer și director general al companiei  Lead Insights Training, îl recomandă pentru ca noi să ne menținem în formă și să avem rezultate de top când vrem să slăbim armonios.

Ce înseamnă pentru tine sportul și cum ai ajuns să manageriezi o sală urbană de Fitboxing? Te rog, dacă dorești, să enumeri și alte activități ale tale și, eventual, să ne spui cum te împlinește tot ceea ce faci.

Pentru mine, sportul este soluția la cele mai multe dintre dileme. În primul rând, mental. Reușesc să mă detensionez, să mă descarc, să mă “despart” de realitatea generală și să intru în realitatea mea, cea în care caut și găsesc soluții. Cred că toți avem acele blocaje, în special cei care trăim in vortexul din București, momente când rămânem fără idei, fără inspirație…

Sportul oxigenează creierul, prin urmare, neocortexul primește un boost, un update ;). Si cum mă consider o persoană practică, dar, totodată, nu neg puterea spiritualității, avem nevoie de meditație și explozie în mișcare, de aceea ador FITBOXING-ul!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tuborg dă tonul experiențelor memorabile cu o nouă campanie 5 cărți numai bune de daruit de Paște fiecărui membru al familiei Simona Soare, trainer pentru dezvoltare personală: Este o formă de curaj extraordinară să te prezinți în fața lumii fără măști! În autenticitate găsești frumusețea cea mai profundă a vieții

Am lucrat 14 ani într-o corporație puternică, Inditex. Acolo l-am cunoscut pe Mariano Castineira, actualul proprietar FITBOXING România. După cei doi ani de maternitate, am ales să nu mă mai întorc in Inditex, ci să-mi urmez a doua mare pasiune, sportul. Am deschis sala mea, INyoga&fitness, în 2019, iar în 2020 am închis-o din cauza pandemiei. Am reluat legătura cu Mariano, iar în iulie 2021 am deschis împreună prima sală de Fitboxing. Actualmente, administrez cele două săli de FITBOXING, din București, dar sunt și trainer, ceea ce îmi place enorm.

Continui să activez online de când am închis sala INyoga&fitness, dar am și o firmă de consultanta și training – Lead Insights Training SRL, având profesia de formator, activitate în care am investit cel mai mult în perioada în care am lucrat în corporație.

Simona Soare, trainer pentru dezvoltare personală: Este o formă de curaj extraordinară să te prezinți în fața lumii fără măști! În autenticitate găsești frumusețea cea mai profundă a vieții INTERVIU Simona Gherghe: În parentingul conștient, nu există pedepse, dar asta nu înseamnă că nu trebuie stabilite limite și reguli. Care este cel mai valoros lucru pe care vedeta TV îl oferă copiilor săi O călătorie fascinantă în ”Arta succesului feminin”. Recenzia cărții de debut a Victoriei Marinescu 

Practic, mă simt împlinită pe toate cele 3 planuri: fizic, mental și spiritual ;)

Care este diferența între conceptul de Fitboxing și clasicul fitness? Prin ce anume se diferențiază exercițiile, ce aduce nou Fitboxing-ul?

Fitboxing-ul combină diferite tehnici și mișcări din box, kickboxing și muay thai cu aerobic și cross training. Echipat cu propria pereche de mănuși de box, lucrezi în ritmul muzicii executând o combinație de mișcări și lovituri cu pumnii, coatele și genunchii.

Fitboxing-ul este un sport complex pentru că îmbină mai multe elemente care cresc adrenalina, satisfac efortul și creează o „dependență” de senzație și rezultat!

Sacii sunt echipați cu senzori, adică înregistrează loviturile pe ritm și pe putere. Aceștia reprezintă o cuantificare a efortului depus, o creditare, o recunoaștere a antrenamentului și o continuă motivație de menținere și de autodepășire!

Colecția aniversară de 200 de ani a brandului Vista Alegre a fost lansată în magazinele Simona’s PREMIERĂ: [IN BETWEEN] Primul spectacol de dans imersiv la MINA HER SPACE FESTIVAL Romania își deschide mâine porțile: conferințe și ateliere dedicate sănătății și stării de bine 

Fiecare fitboxer are sacul său, sac la care lovește cu intensitatea dorită, cu puterea de care dispune la o clasă.

Ritmul pe care noi îl „cântăm”, iar fitboxerii îl „dansează” la unison. Iar la fiecare două săptămâni se schimbă challenge-ul (combinația de lovituri, de muzică, de exerciții funcționale), astfel încât ne reinventăm fără să avem timp să ne plictisim.

Practic, cele 47 minute de zero-contact box combinat cu o serie de exerciții în ritmul muzicii sunt formula perfectă să scapi rapid de kilogramele extra, să-ți tonifiezi corpul, să elimini stresul și să te distrezi!

Spune-mi, te rog, cine poate face fitboxing? Care sunt grupele de vârstă care pot veni la o astfel de sală? De asemenea, care este feedback-ul celor care practică astfel de exerciții?

„2020” - o comedie neagră cu iz de dramă și bucluc, intră din 15 martie în cinematografe! PRIMA EDIȚIE HER SPACE FESTIVAL ROMANIA, EVENIMENT ADRESAT SĂNĂTĂȚII ȘI STILULUI DE VIAȚĂ AL FEMEILOR Brandul românesc Sophia a expus noile colecții de perdele și draperii la ICFF, New York

Fitboxing este noul concept de box fără contact, combinat cu exerciții funcționale, un tip de antrenament pe care îl poate face oricine, indiferent de anduranță, istoricul sportiv, vârstă sau sex.

Femeile îl adoră tocmai pentru că are rezultate rapide. Una dintre abonatele noastre a slăbit 20 kg in 8 luni făcând Fitboxing de 3-4 ori/săptămână. Ne mândrim mult cu acest tip de rezultate! ;)

Bărbații îl prefera pentru că au ocazia să lovească atât cât își doresc de tare fără să împartă sacul cu altcineva, să se detensioneze, să se descarce și să transpire foarte mult!

Unde s-a născut acest concept, care este istoria sa?

Fitboxing-ul s-a născut în New York în urmă cu mai bine de 6 ani, și și-a câștigat rapid faima de disciplină distractivă și dinamică, al cărui scop este tonifierea completă a corpului.

Peste 100 de speakeri la Arena Elevilor, cel mai mare eveniment de orientare în carieră și dezvoltare personală din România! 5 cărți de vară care ajută copiii să iubească lectura Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, dă și anul acesta tonul sărbătorilor de iarnă

Fitboxing România, https://fitboxing.ro , este partener global de succes cu Brooklyn Fitboxing International, https://www.youtube.com/c/BrooklynFitboxinginternational

De ce ar trebui să ne placă Fitboxing?

Pentru că oferă multiple beneficii într-un timp scurt, cu preț bun și investiție zero în echipament!

Îți fortifici mușchii: vei vedea o îmbunătățire a tonusului și a masei musculare, deoarece mișcările brațelor întăresc pectoralii, mușchii dorsali, umerii și bicepsul. Mișcările cu picioarele întăresc mușchii picioarelor și ai abdomenului, subțiază talia și întăresc spatele și pelvisul.

Arzi grăsimi: vei arde între 500 și 1000 de calorii in timpul celor 47 de minute de antrenament și după ce acesta s-a finalizat, ceea ce va duce la diminuarea țesutului adipos și a depunerilor de grăsime.

Gust pentru sănătate: inspirație pentru o nouă generație Arena Elevilor: Cel mai mare eveniment al anului dedicat orientării în carieră pentru elevi, părinți și cadre didactice Festivalul Național Concurs de Muzică Populară ”Benone Sinulescu”, ediția a șasea, va avea loc pe 15 și 16 iunie la Buzău

Te coordonezi mai bine: grație secvențelor rapide de exerciții și sărituri, îți vei antrena coordonarea brațelor și picioarelor.

Previi tulburările cardio-vasculare: Fitboxing-ul favorizează circulația sângelui și îmbunătățește capacitatea respiratorie.

Îți ajuți oasele: prin lovirea sacului de box, stimulezi regenerarea și densitatea osoasă.

Combați stresul: când boxezi, corpul tău reduce nivelul hormonilor care provoacă stres (cum ar fi cortizolul), deci Fitboxing-ul promovează relaxarea mentală și te ajută să elimini agresivitatea.

Există oameni care nu pot face acest sport? Poate cei cu anumite afecțiuni nu au voia să practice Fitboxing...

FITBOXING ajută mult, cum am menționat anterior, și chiar este pentru oricine, însă este un sport CARDIO-HIIT, iar medicii știu cui să recomande și cui nu.

Concret, eu recomand celor care se știu cu probleme de sănătate, să solicite părerea unui medic înainte de prima clasă.

Iar pentru toți ceilalți apți de mișcare continua, să încerce fără ezitare FITBOXING! Se vor simți mai sănătoși, mai puternici, mai în forma ca niciodată, încă de la primele sesiuni, promit! ;)

Iar pentru liniștea tuturor, antrenorul este permanent în sală, alături de participanți, asigurându-se că fiecare fitboxer lovește corect, pe ritm, că se distrează și că oferă tot ce poate pe toată durata unei clase.

Încă de la participarea la prima clasă primești instructajul de inițiere de la antrenor, mănușile și fașele cu doar 50 lei.

Antrenorii noștri sunt instructori calificați în Fitboxing și îi găsești la cele două locații ale noastre:

  • CITY OFFICE, șoseaua Olteniței, NR.2A, parter
  • ONE HERASTRAU TOWERS, Strada Nicolae Caramfil, nr74A, etaj 1.

Programările se fac pe site, din app.

Cum poți slăbi prin acest sport și de câte ori pe săptămână trebuie să venim la sală?

Recomandarea noastră este să îți cunoști corpul, să fii atent ce are nevoie și cât, și chiar să combini o oră de alergare în parc, una de yoga sau pilates cu 3-4 de Fitboxing/săptămână.

Nu există limitare, dar avem și abonați care vin zilnic la antrenament. Totuși, dacă vii doar o dată pe săptămâna nu este suficient daca urmărești niște rezultate rapide.

De aceea am lansat abonamentul cu plată recurentă, cu intrări nelimitate/lună la doar 250 lei. Noi încurajăm perseverența și ne dorim să avem clienți mulțumiți, care să vină pentru a se lăsa surprinși de așteptări și să revină de drag, pentru a se menține, pentru a se distra într-un mod eficient și sănătos!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri