Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici”

IN ACEST ARTICOL:

Într-o fabrică de carne din Suceava se lucrează continuu pentru mesele de 1 Mai. Angajații pregătesc 25 de tone de carne pentru grătar, dintre care 15 numai din mici. 

Tone de mâncare trimise românilor din străinătate pentru 1 Mai

„Cel mai mult se caută micii, ceafa pentru grătar, scăriţa, cârnăciorii pentru grătar. Micii au carne de vită, carne de porc, condimente - sare, piper, usturoi şi bicarbonatul care îi face să cească şi să arate atât de frumoşi”, a declarat Daniel Bordei, șef departament calitate.

Prin urmare, producătorii s-au adaptat și acum ne vând toate produsele pentru grătar în aceeași caserolă. Dar odată cu producția a crescut și prețul.

Tarifele sunt mai mari cu 10% la toate preparatele din carne de porc. Însă tradiția e tradiție, deci românii vor căuta micii și carnea de acasă oriunde ar fi în lume. Citeste continuarea pe 9news.ro

Sursa foto: Dan Baciu/ shutterstock.com

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ciorba de perișoare cu borș - o comoară culinară savuroasă, care încălzește toate sufletele Mâncarea vegană, din ce în ce mai căutată de români. Prăjiturile, burgerii și nuggets vegane, în topul comenzilor Glovo  Cum să alegi mâncarea Acana potrivită pentru câinele tău? 3 factori de care să ții cont

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri