Joc de inteligență - Testează-ți puterea de observație în Grădina cu Trandafiri: Reușești să găsești cele 10 obiecte ascunse în mai puțin de 1 minut?

5 Iulie 2024 publicat în Entertainment 46 share-uri

Nu ezita să accepți provocarea noastră cu acest joc de inteligență și agilitate vizuală pe care ți-l vom prezenta mai jos, un mic și ingenios puzzle. Tot ceea ce trebuie să faci este să identifici cele 10 lucruri ascunse în imaginea reprezentând o grădină în care o fată udă trandafirii înfloriți.

Ești un bun observator, ai un spirit de observație ascuțit? Testează-ți această abilitate sau exersează-ți acest talent ascuns pe care îl ai și pe care ai uitat, poate, că îl deții.

Nu ezita să accepți această provocare pe care ți-am pregătit-o astăzi cu acest joc de inteligență și agilitate vizuală pe care ți-l vom prezenta mai jos, un mic și ingenios puzzle. Este un test de dificultate ușoară, care îți testează abilitățile cognitive și acuitatea vizuală, dar și în același timp și capacitatea ta de atenție și logică. Poți să îl rezolvi tu sau chiar copilul tău fiindcă este și un test orientat către rezolvarea unei probleme și îl va ajuta să se concentreze asupra îndeplinirii unui task și să își exercite atenția și răbdarea în același timp.

Tot ceea ce trebuie să faci este să identifici cele 10 lucruri ascunse în imaginea de mai jos 👇. Imaginea reprezintă o grădină în care o fată udă cu stropitoarea trandafirii înfloriți.

Nu-i așa că în lumea plină de detalii în care trăim, înconjurați de atâtea informații din toate părțile, tindem să pierdem tocmai capacitatea noastră de a “observa” și de a fi cu totul prezenți în acum, la lumea din jurul nostru? Ei bine, scopul acestui test este tocmai acela de a ne atrage atenția asupra acestui lucru, de a ne face să fim mai puțin distrați și mai focusați pe ceea ce există lângă noi sau în fața ochilor noștri.

Acest test este menit să antreneze mintea pentru alte teste viitoare pe care ți le-am pregătit, cu un grad de dificultate mai ridicat. Dacă deja ești un iubitor de puzzle și un maestru în a le rezolva, te provocăm să scurtezi timpul de 1 minut pe care îl punem la dispoziție pentru a rezolva testul la 30 de secunde.

Dacă reușești să îl faci în 10-20 de secunde, suntem impresionați, chiar ai o agerime vizual-mentală excepțională.

Dacă ai depășit timpul de 1 minut, nu îți faci griji. Acordă-ți mai mult timp de data aceasta, privește imaginea cu mai multă atenție, antrenează-ți creierul și la testul viitor mai mult ca sigur că te vei încadra în timpul indicat.


Mai jos îți prezentăm și rezolvarea testului, cele 10 lucruri pe care trebuia să le identifici în grădina cu trandafiri îngrijită cu atâta dragoste:

Foto: Lyudmyla Kharlamova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri