Aceste povești te vor purta prin întorsături neașteptate, mistere interesante și personaje complexe, oferindu-ți evadarea perfectă de la rutina zilnică. Pregătește-te să te lași prins de firul narativ și să trăiești experiențe literare de neuitat!

Comunicat de presă

Vara este sezonul perfect pentru a te cufunda în lectură, fie că ești pe plajă, în hamacul din grădină sau într-un colț liniștit al casei tale. Dacă ești în căutarea unor cărți care să-ți țină mintea alertă și să-ți facă inima să bată mai repede, atunci ai ajuns în locul potrivit. Îți prezentăm cinci romane captivante de la Crime Scene Press care îți vor transforma vara într-o adevărată aventură plină de suspans. Aceste povești te vor purta prin întorsături neașteptate, mistere interesante și personaje complexe, oferindu-ți evadarea perfectă de la rutina zilnică. Pregătește-te să te lași prins de firul narativ și să trăiești experiențe literare de neuitat!

Numai minciuni de David Baldacci

David Baldacci, unul dintre cei mai prolifici și apreciați autori de thrillere din lume, revine cu romanul care a făcut înconjurul lumii, Numai minciuni, #1 Bestseller New York Times. Baldacci, cunoscut pentru abilitatea sa de a crea povești pline de tensiune și personaje memorabile, aduce la viață povestea lui Mickey Gibson, o fostă polițistă care jonglează între viața de familie și slujba la ProEye, o firmă de investigații. Când un caz aparent simplu de inventariere a bunurilor se transformă într-un coșmar, Mickey se vede prinsă într-o rețea de minciuni și pericole, unde nimic nu este ceea ce pare. Baldacci demonstrează încă o dată de ce este considerat un maestru al thrillerului psihologic.

Seara cea mai neagră de Ann Cleeves

Ann Cleeves, autoarea britanică distinsă cu numeroase premii, aduce un nou capitol din seria Vera Stanhope, Seara cea mai neagră. Cleeves, considerată noua Agatha Christie a literaturii polițiste și cunoscută pentru crearea unor atmosfere pline de suspans și personaje complexe, ne introduce într-un peisaj hibernal de coșmar, unde detectiva Vera Stanhope descoperă un bebeluș abandonat și cadavrul unei tinere. Într-o perioadă în care toată lumea ar trebui să fie fericită și liniștită, Vera trebuie să dezlege misterele ascunse în cele mai întunecate nopți. Cleeves reușește să creeze o poveste captivantă care va încânta atât fanii seriei, cât și noii cititori.

Furtuna de zăpadă de Ragnar Jónasson

Ragnar Jónasson, unul dintre cei mai cunoscuți autori islandezi, cunoscut pentru capacitatea sa de a îmbina miturile nordice cu elementele thrillerului modern, ne prezintă Furtuna de zăpadă, finalul palpitant al popularei serii Dark Iceland. Jónasson a devenit un nume cunoscut în literatura scandinavă datorită stilului său narativ captivant și al descrierilor atmosferice. În acest nou roman, inspectorul Ari Thór Arason se confruntă cu o serie de evenimente misterioase într-un orășel izolat de o furtună de zăpadă. Cu o intrigă densă și răsturnări de situație neașteptate, Jónasson ne oferă o poveste care va rămâne cu cititorii mult timp după ce vor fi închis cartea.

Stăpânul Muntelui de Anders de la Motte

Anders de la Motte, polițist de meserie și autor suedez cu o carieră impresionantă în domeniul literaturii de suspans, lansează Stăpânul Muntelui, primul volum din seria Leo Asker. De la Motte este cunoscut pentru abilitățile sale de a crea intrigi complexe și personaje bine dezvoltate. În acest nou roman, inspectorul Leonore Asker investighează un caz bizar de răpire, în care o serie de figurine înfricoșătoare și locuri abandonate joacă un rol crucial. De la Motte construiește un suspans aproape insuportabil, oferindu-ne un noir scandinav superb, care va ține cititorii treji până târziu în noapte.

Cartea Cazurilor Nerezolvate de Simone St. James

Simone St. James, autoare canadiană de best-sellers, aclamată pentru abilitățile sale de a crea povești cu elemente supranaturale, ne încântă cu Cartea Cazurilor Nerezolvate. St. James, recunoscută pentru stilul său unic care combină misterul și thrillerul paranormal, ne introduce în lumea Shea Collins, o recepționeră care investighează cazuri nerezolvate pe blogul ei. Când Shea întâlnește o presupusă criminală în serie, se declanșează o serie de evenimente care pun sub semnul întrebării tot ceea ce se știa despre un caz vechi de patruzeci de ani. St. James reușește să bântuie cititorii cu povestea sa, îmbinând trecutul și prezentul într-o țesătură de mister și suspans.

În această vară, Crime Scene Press aduce pe rafturile bibliotecilor titluri incitante de la autori de renume internațional, fiecare cu un stil unic și povești care îmbină suspansul cu elemente psihologice complexe. Aceste volume promit să ofere ore întregi de lectură captivantă, ținându-vă cu sufletul la gură până la ultima pagină.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri