În seara aniversării de 10 ani de căsnicie, viceprimarul New York-ului, Charlie Brock, a dispărut împreună cu soția sa, Myra, lăsându-i pe invitați să se întrebe ce s-a întâmplat. Ușa încuiată, fereastra spartă și absența angajaților i-au făcut pe aceștia să creadă că în casa politicianului a avut loc un jaf sau chiar o crimă. Atât Charlie, cât și Myra, au fost bănuiți de aventuri extraconjugale, care ar fi putut avea legătură cu incidentul.

Așa începe spectacolul “Minciuni nevinovate”, noua producție a Teatrului Elisabeta, în regia lui Lucian Ghimiși. Comedia, semnată de multipremiatul dramaturg Neil Simon, aduce în atenția spectatorului tipologii clasice de cupluri și felul în care acestea reacționează în situații-limită.

Din distribuție fac parte Mihai Marinescu, Irina Noapteș, Dan Clucinschi/Alexandru Prica, Andreea Alexandrescu, Alexandru Mike Gheorghiu/Vlad Ianuș, Raluca Ghervan, Andreas Petrescu, Claudia Ene, Lucian Ghimiși și Mihnea Nicolau. Scenografia este semnată de Roxana și Andrei Răduț, iar muzica - de Rareș Varniote.

Avanpremiera s-a bucurat de un real succes, atât datorită jocului actorilor, cât și prin prisma temei extrem de actuale: modul în care zvonurile trec drept adevăruri, periclitând imaginea celui acuzat.

Premiera va avea loc miercuri, 25 septembrie. Teatrul Elisabeta sărbătorește cea de-a X-a stagiune începând cu această toamnă, și îi invită pe toți iubitorii de comedie să se bucure de spectacole de calitate, evenimente unice și surprize. Informații și bilete disponibile pe www.TeatrulElisabeta.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri