ProTicket, cel mai mare producător de teatru privat din România, va aduce în săptămâna 14 octombrie – 20 octombrie 2024 spectacolele de teatru „Fluturi, fluturi…”, „Pe de altă parte” și seria de concerte „Fuego – Mi-a fost dor de voi” care ajunge la Petroșani, Hunedoara și Brad.

„Fluturi, fluturi…”

Pe 14 octombrie 2024, Teatrul Național București va găzdui „Fluturi, fluturi…” la ora 20:00. Această comedie captivantă, plină de umor și emoție, oferă spectatorilor o poveste despre complexitatea relațiilor umane și surprizele vieții. Publicul brașovean va avea ocazia să experimenteze o reprezentație care îmbină comicitatea cu momentele de introspecție profundă.

„Genul acuzativ”

Pe 14 octombrie, de la ora 20:00, la Sala Studio a TNB regizorul și scenaristul Mimi Brănescu ne propune o întâlnire cu spectacolul de teatru „Genul acuzativ”. O poveste despre o călătorie emoțională în care Marina, afectată de un accident vascular cerebral, își vizitează rudele după moartea soțului. Reflectând asupra nedreptăților din familie, Marina își dezvăluie gândurile într-un caiet, care devine un fir conducător după moartea sa, când fiica Lena reia acest drum, descoperind adevăruri ascunse despre trecut și relația sa actuală. Spectacolul oscilează între dramă și comedie, oferind o perspectivă plină de umor asupra vieții de zi cu zi.

„Pe de altă parte” – PREMIERĂ

Pe 15 octombrie 2024, Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov va găzdui premiera spectacolului „Pe de altă parte” la ora 19:00. O poveste serioasă spusă în cel mai comic mod cu putință. O poveste la care spectatorul nu are altă șansă decât să râdă, dar și să plece acasă cu niște întrebări despre el însuși și felul în care îi tratează pe cei din jur. Marius Manole, Carmen Tănase și Maria Obretin, pe lângă faptul că sunt trei actori minunați, au și avantajul de a fi foarte buni prieteni în viața reală, lucru care se vede pe scenă și se simte în felul în care își pun sufletele la un loc ca să ofere cea mai emoționantă, duioasă și comică poveste spectatorului.

Fuego – Mi-a fost dor de voi

Seria de concerte „Fuego – Mi-a fost dor de voi” va ajunge pe 14 octombrie 2024 la Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” din Petroșani, de la ora 19:00. Fuego va oferi spectatorilor o seară de neuitat, cu celebrele sale melodii ce îmbină pasiunea și emoția într-un concert ce va aduce zâmbete și amintiri frumoase.

Seria de concerte „Fuego – Mi-a fost dor de voi” continuă pe 15 octombrie 2024 la Centrul Cultural din Hunedoara, la ora 19:00. Fuego va oferi spectatorilor o seară de excepție, cu melodii celebre și compoziții noi, menite să poarte spectatorii într-o experiență muzicală aparte.

În aceeași serie, pe 16 octombrie 2024, „Fuego – Mi-a fost dor de voi” va fi prezentat și la Cinema Zarand din Brad, la ora 19:00. Acest concert va oferi publicului din Brad oportunitatea de a se bucura de hiturile inconfundabile ale artistului, într-o atmosferă intimă și plină de energie pozitivă.

Bilete disponibile la toate spectacolele pe https://proticket.ro/.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri