„Spre punctul G” a rupt audiența. Filmul independent este pe locul 4 în box-office-ul românesc la mai puțin de o săptămână

„Spre punctul G”, cel mai nou film românesc independent, realizat de Republic Production la Târgu Mureș, are parte de un debut fantastic. La mai puțin de o săptămână de la premieră, pelicula care rulează deja în peste 80 de cinematografe din București și din țară, se află pe locul 4 din 34 în box-office-ul românesc. Mai mult decât atât, spectatorii care au urmărit acțiunea peliculei au apreciat-o, conform IMDB.ro, cu nota 7,2.

„Am depășit numeroase producții hollywoodiene, dar și românești, atât la numărul de spectatori, cât și la încasări. Mergeți să vedeți “Spre Punctul G”, care rulează în toate cinematografele din țară. Numai cu voi la cinema putem ajunge pe locul întâi. Așadar, popcorn și distracție.”, declară Andi Gherghe, regizorul producției.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Orgasmului Feminin, viața unor tineri din Transilvania ia o întorsătură neașteptată. Ada, un dispecer 112, primește o mulțime de sfaturi și practici pentru a facilita un orgasm pe care nu l-a experimentat niciodată. Teo, programator și dependent de pornografie, are un oaspete surpriză. Dora și Levi caută parteneri de swing pentru a-și condimenta căsnicia plictisitoare. Tânăra Ina cade dintr-o extremă în alta: biserică și videochat. Radu este trimis la psiholog pentru agresivitate, unde se dovedește că furia sa reprimată provine din copilărie.

Filmul include (aproape) tot ceea ce este considerat tabu în Transilvania de astăzi. Chiar dacă trăim într-un oraș mic, chiar dacă toată lumea se cunoaște, indiferent dacă suntem înconjurați de un mediu sigur sau nesigur, dar cel puțin familiar, natura umană, instinctul, pasiunea, sexul și dorința arată la fel și izbucnesc cu aceeași forță.

„Mă bucur să mă bucur că „Spre Punctul G”, primul film independent realizat 100% în Târgu Mureș, cu o echipă de oameni din Târgu Mureș, la început de drum, inclusiv studenți la teatru, cu un buget extraordinat de mic, înregistrează performanțe după performanțe, iar acest lucru este demonstrat de cifrele pe care le primim zi de zi. Am avut încredere să facem un film care, iată, face valuri în toată țara și care deschide astfel drumul altor proiecte pentru că, pe viitor, ne așteaptă alte surprize, tot filme, tot independente. Se pare că ne place să facem asta și ne iese bine.”, declară Dan Mașca, producătorul filmului.

BILETELE „SPRE PUNCTUL G”, pot fi cumpărate de aici.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri