Acest "a sti"/ "a cunoaste", cat si problemele noastre cotidiene (pe care ne place sa le "caram" cu noi peste tot) se intampla sa ne rapeasca destule resurse si timp incat uneori ramane prea putin "timp" sa ne relaxam si sa ne permitem sa simtim, sa degustam placerea de a fi cu noi insine si cu celalalt.
Gresim cand ne dorim cat mai mult pentru noi si celalalt?
Nu!
Insa conteaza premisele de la care plecam in cautarea noastra, care ne este tinta aleasa si cine suntem noi si celalalt in acest demers.
Pe buna dreptate, citind, te poti intreba ce inseamna "cine suntem noi si celalalt"?
Uneori, in viata, se intampla sa fim intr-atat de preocupati de ceea ce ne propunem sa obtinem incat din initiatori si beneficiari ajungem sa devenim simple intrumente, simpli executanti, iar celalalt obiectul dorintelor noastre, instrument de satisfacere a propriilor noastre fantezii si curiozitati.
Este de dorit sa fim preocupati de imbunatatirea calitatii trairilor si senzatiilor cu conotatie sexuala , dar sa ne amintim cat de pretioase sunt si aspectele pe care le-am descoperit, experimentat pana acum. Ele constituie "baza", punctul de plecare in cautarea culmilor placerii…
Ce este aceasta placere?
Atingerea, orgasmul, excitatia, sarutul, dorinta, fericirea, noi, celalalt, relatie, preludiu, act sexual, joc, fantezie, masturbare?
Cum placerea este in toti si in toate, am putea continua la nesfarsit.
Ramane ca voi sa ma contraziceti!?
Placerea este regasita in fiecare dintre lucrurile de mai sus, dar nu neaparat ca si scop in sine, ci ca parte integranta a lor. O traire personala ce apare ca rezultanta a unui cumul de senzatii, perceptii si reprezentari cu conotatie sexuala. Personala pentru ca acesta placere este traita, atribuita si asumata intr-o maniera particulara de fiecare dintre noi.
Diferentierea perceputa de unii poate aparea aici ca rezultatul manierei in care alegem sa ne raportam la aceste momente din viata noastra, manierei in care ne permitem sa le simtim si sa ne bucuram de ele.
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri