Cum este relatia cu partenerul de viata si ce fel de casnicie aveti? Aveti norocul si sansele de partea voastra? Va este harazita o viata frumoasa impreuna? Veti reusi sa puneti bazele unei casnicii stabile, bazate pe iubire, respect si intelegere? Va iubiti acum, dar oare dragostea voastra va rezista o viata intreaga? Inevitabil, sunt intrebari pe care ni le-am adresat cu totii. Am gasit insa si raspunsul micilor noastre framantari interioare? Unii da. Altii nu. Altii sunt inca in cautarea lui. Ei bine, o parte din raspunsurile la intrebarile noastre le putem gasi in stiinta numerologiei. Fiecare casnicie sta sub semnul unei cifre si a unei identitati aparte. Inca din momentul in care cei doi au spus da, unindu-si destinul si numele, numerologia le-a rezervat un numar special in care se ascund multe adevaruri despre potentialul casniciei respective - cifra secreta a casniciei. Cifra casniciei reprezinta intregul si unitatea rezultate prin unirea destinelor, visurilor, dorintelor, asteptarilor celor doi soti.
Aceasta cifra dezvaluie tipologia casniciei tale si daca aceasta este una menita sa va faca impliniti si fericiti. Cum se calculeaza cifra casniciei? Destul de simplu si banal: daca vrei sa afli ce tip de casnicie ai si cum se anunta viitorul pentru casnicia ta, noteaza pe o foaie de hartie alaturat numele tau si al sotului tau de tipul: PRENUME EA+PRENUME EL +NUME DE FAMILIE (spre ex. Maria +Radu + Enache-nume de familie).
Probabil stii ca fiecarei litere din nume ii corespunde o anume cifra: literelor a, j, s –cifra 1; literelor b, k, t – 2; c, l, u -3; d, m, v, -4; e, n, w -5, f, o, x, -6, g, p, y -7; h, q, z -8; i, r -9. Cifrele corespunzatoare fiecarei litere a numelui se insumeaza pana cand la final ramane o singura cifra. In cazul cuplului Maria + Radu Enache calculul se face astfel: 4+1+9+9+1 (Maria) + 9+1+4+3 (Radu) + 5+5+1+3+8+5 (Enache). Rezultatul este 68, adica 6+8, adica 14 (1+4), adica 5. Prin urmare, cifra casniciei este 5. Interpretarile cifrelor casniciei sunt dezvoltate mai jos:
Cifra 1- indica o casnicie dinamica, flexibila, echilibrata per ansamblu, cu posibilitati frumoase de evolutie, cu multa intelegere si gesturi de tandrete, dand sansa fiecarui partener de a-si dezvolta personalitatea individual, fara a impune constrangeri in sensul renuntarii la propriile visuri si asteptari sau al schimbarii celuilalt. Chiar daca nu se poate spune ca nu stiti cum sa gestionati conflictele, anumite neintelegeri, despartiri temporare sau impedimente in bunul mers al casniciei pot interveni la nasterea unui copil, atunci cand prioritatile se schimba de ambele parti. Cel mai mare dusman al vostru va fi lipsa de comunicare, mai ales in partea a doua a casniciei.
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice