Dar era o mare problema la mijloc. Eram castorit, asa cum era si ea la inceput. Nu puteam sa povestim nimanui despre legatura noastra. Asa ca ne-am creat o realitate doar a noastra, propriul set de valori. Una dintre reguli era aceea ca ea putea sa se intalneasca cu orice barbat isi doarea. Era just, eu eram castorit in definitiv. Dar cea mai importanta regula era aceea ca eu nu vroiam sa imi ranesc copiii. Fiindca ei au nevoie de sentimentul stabilitatii.
De multe ori m-am intrebat cu Lisa de ce oare, societatea insista ca, daca un partener este necredincios, uramtorul pas este avocatul? Asta ar fi facut sotia mea daca i-as fi spus. De ce oare, oamenii maturi nu pot sa ajunga la un moment dat la consensul ca magia a disparut si ca trebuie sa isi gaseasca fiecare pe altcineva pentru a umple acel gol, dar in acelasi timp, pastrand familia unita? De ce, infidelitatea este considerata a fi cel mai egoist act, cand sa iti pui propriul sine ranit in fata intereselor copiilor este de asemenea un gest egoist? Punanadu-mi copiii pe primul plan, chiar daca asta insemna sa ma intalnesc cu Lisa doar cateva zile pe luna, nu insemna oare ca merg pe un drum etic?
Stiu cum moare iubirea. Realitatea o ucide
Si totusi... lumea asta ciudata parea sa functioneze, era o lume fara de care nu puteam trai; ne iubeam. Ea a inceput sa vorbeasca despre dorinta de a avea un copil impreuna. Eu iubesc copiii asa ca am facut un pact, anume ca daca va ramane insarcinata, vom pastra copilul. Totusi, gandul asta a devenit chiar mai acut. Fiindca gandul de a avea un copil impreuna a dat un sens profund sentimentului de a fi indargostiti. Incepuse sa simbolizeze speranta noastra pentru viitor. Cinci luni mai tarziu a ramas insarcinata si am fost incantati.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară