Suntem femei si avem frumusetea de partea noastra. Am fost avantajate de natura, insa alaturi de atuurile cu care am fost inzestrate, regasim si un dusman de temut: depunerile de grasime. Din diverse motive, depunerile de grasime apar uneori chiar in zonele care constituiau punctul forte al feminitatii noastre si chiar la varsta in care incepeam sa vedem lumea cu alti ochi. Depunerile de grasime apar pe abdomen, pe talie, pe coapse sau pe solduri. La ora actuala in trend se afla numeroase tehnici de slabit si de subtiere a taliei, insa s-a dovedit ca gelurile si cremele de remodelare sunt foarte eficiente in arderea depunerilor de grasime. Sunt niste solutii inovatoare, simple, la indemana oricui, usor de folosit, care intrebuintate in mod constant combat eficient depunerile inestetice de grasime.
Scopul cremelor de remodelare corporala este acela de a recupera aspectul compact al pielii din zonele cu probleme. Substantele pe care le contin au rol de ardere a tesutului adipos si previn slabirea fibrelor elastice. Redau in acelasi timp fermitatea si supletea pielii. Substantele active protejeaza si regenereaza proteinele epidermei, stimuland in acelasi timp consumul lipidelor in exces. Favorizeaza in acest fel dizolvarea de grasimi de pe tesuturi. Pentru a obtine un rezultat optim, atentia acordata zonelor predispuse la depunerea de grasimi trebuie asociata cu un stil de viata sanatos si echilibrat precum si cu exercitii fizice. In lipsa miscarii fizice, circulatia sangelui si metabolismul nostru sunt supuse unei incetiniri. Metabolismul “lent” favorizeaza la randul sau depunerea de grasimi in anumite zone.
Cum se aplica gelurile de subtiere si remodelare?
Gelul de subtiere si remodelare se aplica uniform in toate zonele afectate, masand usor pielea. Atunci cand aplicam tratamentul nu trebuie sa neglijam nicio zona in defavoarea alteia. Putem insistam insa cu masajul asupra zonelor dorite. Un masaj bine executat duce la o absorbtie eficienta a substantelor active in piele, marind astfel viteza cu care acestea intra in piele. Pe de alta parte, este stiut ca miscarile de masaj duc la o imbunatatire evidenta a texturii pielii. Masajul stimuleaza circulatia sangelui, stimuland regenerarea celulara. Implicit, atunci cand efectuam miscarile de masaj, depunem un mic efort energetic, acest lucru ducand la regenerarea fibrelor elastice ale pielii. Prin masaj, are loc si o rapida eliberare de toxine.
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri