Mit: Creionul face buzele sa para mai pline.
Cred ca nu exista femeie care sa nu fi incercat macar o data in viata acest truc. Daca te uiti pe strada, cel putin 3 din 10 femei poarta rujuri inchise pe buzele conturate chiar daca acest machiaj nu li se potriveste. Adevarul este ca daca folosesti creion de buze exista mari sanse sa arati complet nenaturala. In loc sa urmezi acest truc pe care l-am constatat a fi un mit, poti folosi un ruj de culoare neutra si luciu de buze care cu siguranta vor face minuni!
Mit: Periatul constant face parul matasos si stralucitor.
Daca iti periezi parul de 100 de ori in fiecare zi, acesta va deveni mai stralucitor si mai matasos. Complet gresit! Adevarul este ca periatul excesiv nu face deloc bine radacinilor cauzand ruperea firelor de par. Periaza-ti parul de doua sau trei ori pe zi, iar daca dai de un nod, descurca-l usor cu degetele.Mit: Sprancenele trebuie pensate doar dupa forma lor naturala.
Trebuie sa fii constienta de faptul ca iti poti pensa sprancenele in orice forma si grosime doresti, fara sa urmezi un model prestabilit, atat timp cat acestea si trasaturile fetei se imbina frumos, armonios. Asadar, nu iti fie teama. Alege forma dorita, intreaba un specialist daca te-ar avantaja si pregateste-te pentru numeroasele complimente pe care le vei primi!
Image © Sxc.hu
Mit: Firul de par creste mai gros daca il razi.
Modul in care creste parul pe corp depinde de organismul fiecarei persoane in parte. Epilatul cu lama nu are efecte asupra grosimii firului de par. Daca ai o piele sensibila, exista mari sanse sa fii alergica la acest tip de epilat insa, in afara de acest fapt, epilatul cu lama nu are alte efecte adverse, fiind cea mai rapida modalitate de a scapa de parul de pe picioare ori de la axila.
Revistele de frumusete si diferitele articole pe care le gasim pe internet au impamantenit aceste mituri despre frumusete, iar tu, pentru a-ti lua toate masurile de siguranta, le-ai evitat. Pe viitor, incearca sa verifici toate sursele unui sfat si, daca ai putin mai mult curaj, sa il aplici si sa observi care ii sunt efectele pe propriul corp (fara sa iti pui in pericol sanatatea).
Foto front si main © Sxc.hu
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară