Comunicat de presa
Masajul, cu arome ale uleiurilor esențiale Oleya, concepute de farmacistul Andreea Enache
Masajul de relaxare profundă se numără printre răsfăţurile nu doar dezirabile, ci absolut necesare. În afara faptului că o şedinţă de masaj de relaxare te ajută să te detensionezi atât fizic, cât şi psihic, aromele uleiurilor esenţiale naturale au rol terapeutic şi energizant. Îţi garantăm că 50 de minute petrecute la centrul nostru te vor face să te simţi ca nou(ă).
Pentru că dorește să susţină mărcile româneşti, Dan Bujor ales să folosească în cadrul şedinţelor de masaj de relaxare cu aromoterapie, uleiurile esenţiale pure, de origine naturală Oleya, atent concepute de către farmacistul Andreea Enache. Esenţă şi spirit pentru trup şi minte!
Masajul cu pietre calde tratează tensiuni musculare, insomnii sau anxietăți
Acest tip de masaj este minunat pentru relaxarea generală, dar mai ales este extrem de bun pentru relaxarea mușchilor foarte tensionați. Pietrele calde sunt puse pe regiunea abdominală, pe palme, pe piept, pe picioare sau pe partea din spate a gâtului.
În afara faptului că este una dintre cele mai vechi tehnici folosite pentru relaxare, masajul cu pietre calde întregeşte conceptul de “terapie prin masaj”. Astfel, pot fi tratate tensiuni musculare, insomnii, stres, anxietăţi, imunitate scăzută etc.
Masajul cu pietre calde se numără printre cele mai eficiente remedii atât în cazul durerilor musculare şi a oboselii resimţite după efort fizic intens la sala de sport, cât şi în situaţiile în care psihicul nu mai face faţă stresului cotidian şi volumului de task-uri.
Căldura emanată de rocile vulcanice favorizează din start relaxarea şi starea de bine, iar la final te simţi plin(ă) de energie şi pregătit(ă) să răspunzi oricărei provocări.
Masajul corporal cu miere
Masajul cu miere este o terapie profund senzorială, inedită. Are efect de hrănire şi de catifelare e pielii, prin îndepărtarea celulelor moarte de la suprafaţă, cât şi de îmbunătăţire a circulaţiei sangvine, reglare a fluxului glandelor sebacee şi sudoripare, şi creştere a vitalităţii organismului. Te vei bucura de un masaj care îţi îmbunătăţeşte calitatea şi aspectul pielii, în funcţie de tipul de miere utilizat. De asemenea, te poţi bucura de beneficii suplimentare detoxifiante, calmante sau intens hidratante.
Masaj Hawaian ameliorează durerile de ceafă
Masajul hawaian, cunoscut și sub denumirea de Lomi Lomi, este una dintre cele mai relaxante terapii practicate la centrul Dan Bujor. Un astfel de masaj contribuie la diminuarea tensiunilor musculare și a stării de încordare psihică, la reechilibrarea energetică și la armonizarea întregului organism.
Efectuat la finalul unei zile solicitante, masajul hawaian amelioreaza durerile de ceafă, umeri și spate, stimuleaza drenajul limfatic și eliminarea toxinelor, îmbunătășește circulașia sangvina și destinde centrii nervoși localizați în zona cervicală, lombară, pe palme și tălpi.
Masajul cervical
Zona cervicala este predispusă foarte des la dureri, mai ales dacă ești o persoană sedentară și nu ai o condiție fizică prea bună. Avantajele acestei terapii constau atât în decontractarea și relaxarea completă a mușchilor, cât și în tonifierea acestora. Masajul cervical nu doar ameliorează problemele cu care te confrunți, ci îți și antrenează musculatura. De asemenea, masajul cervical este recomandat pentru circulația sangvină, oxigenarea pielii, migrene, insomnii etc.
Masajul ayuverdic
Masajuil ayurvedic cu uleiuri prețioase, utilizate de peste 3000 de ani în medicina tradițională indiană, constituie cu adevărat o experiență în sine.
În plus, beneficiile acestei terapii nu se rezumă doar la planul fizic, ci vizează și pe cel mental sau energetic: îmbunătățește circulația, relaxează musculatura, detensionează articulațiile, înlătură oboseala fizică și psihică, echilibrează și armonizează organismul.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară