Mania cireșelor: 15 modele de manichiură cu cireșe drăgălașe și delicioase (și 15 posibilități de a purta acest trend pe unghii în această vară)

Atunci când vine vorba de manichiură, cireșele pe unghii vor fi întotdeauna o idee bună și una jucăușă în același timp, nostalgică, drăguță, feminină, poate chiar un pic romantică. Manichiura cu cireșe imprimate pe unghii, pictate sau cu stickere aplicate este un trend chic în manichiura verii, dar aduce totodată și un strop de veselie și “delicioșenie” în viețile noastre.

Printul cu cireșe a fost deosebit de popular în ultima vreme pe rețelele de socializare. Încet, dar sigur, acest detaliu fructat atât de îndrăgit în zilele de vară a devenit rapid un element de stil și o opțiune sigură de a adăuga mai multă savoare tinerească unei ținute. Cireșele ca motiv în manichiură s-au transformat într-un element clasic din anii ’70, dar iată că au revenit din nou în centrul atenției. Mai mult, odată cu Hailey Bieber, Kourtney Kardashian și alți influenceri și celebrități, manichiura cu cireșe și nail art-ul care include acest detaliu au câștigat enorm în popularitate.

Atunci când vine vorba de manichiură, cireșele pe unghii vor fi întotdeauna o idee bună și una jucăușă în același timp, nostalgică, drăguță, feminină, poate chiar un pic romantică. Manichiura cu cireșe imprimate pe unghii, pictate sau cu stickere aplicate este un trend chic în manichiura verii, dar aduce totodată și un strop de veselie și “delicioșenie” în viețile noastre. Alegând designul și modelul potrivit de unghii cu cireșe, suntem siguri că și starea ta se va schimba instantaneu într-una mai veselă și mai fericită.

Cireșele pe unghii se poartă în varianta minimalistă, ca detaliu unic, sau în varianta maximalistă, cu cireșe 3D realizate cu ajutorul ștrasurilor de unghii sau ca cireșe multiple dispuse de-a lungul vârfurilor unghiilor în stil french sau pur și simplu “umplând” suprafețele unghiilor. Evident că roșul intens de cireașă rămâne nuanța preferată când vine vorba de a reda acest fruct delicios al verii pe unghii.

Iată 15 modele de manichiură cu cireșe în tendințe în vara aceasta și în orice vară:

Foto: 0leJohny /Shutterstock Foto: Dmitri Gromov /Shutterstock Foto: galyakiss /Shutterstock Foto: Dina Shuba /Shutterstock Foto: Kornovan Yuliia /Shutterstock Foto: Mrs.Tea /Shutterstock Foto: Serhii Yevdokymov /Shutterstock
Foto: Huan N. Phan /Shutterstock Foto: Kcuxen /Shutterstock Foto: Huan N. Phan /Shutterstock Foto: Lubava Voit /Shutterstock Foto: CHRISTINA RADCLIFFE /Shutterstock Foto: Bee Bonnet /Shutterstock Foto: Ch.Pittayaporn /Shutterstock Foto: Nittaya Saternram /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri