Manichiura cu accente de strălucire transparentă – trendul suprem în manichiură! 25 de modele de unghii cu cristale pentru un efect scânteietor și seducător vara aceasta

2 Iulie 2024 publicat în Frumusete 1 share-uri

Micuțele pietre prețioase, cu accentele lor delicate de strălucire transparentă, se află de ceva timp printre cele mai noi tendințe ale momentului în manichiură. Deși grațioase și micuțe, să nu le subestimăm niciodată puterea de a schimba în totalitate aspectul unei manichiuri. Iată cum să aduci accente de strălucire și glamour în manichiura ta din această vară >>> 25 modele de unghii cu cristale cu efect scânteietor!

DESCHIDE PREZENTAREA

Deși manichiura cu ștrasuri și cristale este asociată îndeosebi sezonului festiv și iernii întrucât adaugă acel plus de strălucire specifică sclipirilor zăpezii și ale gheții, ultima noutate în materie de nail art ne arată că putem purta cristalele prețioase și strălucitoare pe unghii chiar și vara, chiar și în afara evenimentelor și a contextelor speciale.

Mai mult, chiar și un mic cristal transparent sau un ștras colorat/multicolor poate transforma o manichiură obișnuită într-o manichiură sofisticată și feminină, ușor glamorous. Evident că poți opta și pentru o manichiură statement cu ștrasuri în diverse forme și mărime sau pentru una extravagantă și cu adevărat strălucitoare, dar trebuie să știi că vara aceasta se poartă mai degrabă eleganța subtilă și strălucirile delicate pe unghii, accente minimaliste de strălucire.

De asemenea, te poți folosi de cristale și alte elemente de nail-art pentru a crea o manichiură 3D mai elaborată, mai prețioasă, mai deosebită. Imitațiile de cristal se pot aplica pe unghii nude, pe un manichiură french sau cu motive estivale (flori, fluturi, pepene roșu sau fructe de vară, elemente de inspirație vegetală, elemente din lumea marină - scoici etc), combinate cu unghii cu glitter pentru un efect total de strălucire, alăturate unor motive geometrice precum linii sau dungi sau unor motive abstracte.

Dacă îți dorești o manichiură cu aceste speciale cristale pe care să o realizezi acasă sau dacă ești în căutarea unei manichiuri din care să te inspiri la următoarea ta vizită la salon, ti-am pregătit o prezentare cu 25 de modele de unghii cu ștrasuri și cristale în tendințe vara aceasta:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri