Sesderma extinde gama de protecție solară Repaskin cu trei misturi inovatoare și unice pe piața din România

Sesderma, un brand de dermatocosmetice reper în inovația îngrijirii pielii, anunță introducerea a trei misturi de protecție solară cu SPF 50 de ultimă generație în gama bine cunoscută și apreciată de produse de protecție solară, Repaskin.

Pe măsură ce vara devine tot mai fierbinte, este mai important ca niciodată să prioritizăm protecția pielii împotriva razelor UV dăunătoare. Desigur, protecția solară este esențială pe tot parcursul anului, dar în sezonul cald, este nevoie de o atenție sporită, mai ales în vederea reaplicării acesteia.. De aici și ideea de a lansa o serie de misturi solare, pentru a facilita protecția și pentru o reaplicare rapidă și simplă pe parcursul zilei.

Unicitatea misturilor Repaskin

Noile misturi solare Repaskin SPF 50 sunt produse revoluționare care pot fi aplicate și peste machiaj, pentru o protecție solară adecvată și eficientă. Fiecare variantă, cu aromele sale proaspete de rozmarin, lavandă sau mușcată, oferă protecție SPF50 împotriva razelor UVB și UVA, în timp ce textura lor revigorantă se aplică fără efort și se simte minunat pe piele.

Unicitatea produselor vine din faptul că au fost create pentru a putea fi reaplicate rapid pe parcursul zilei, au textură ultra-ușoară și complet transparentă, sunt rezistente la apă, iar aromele sunt extrem de relaxante și oferă o stare de bună dispoziție. Misturile pot fi aplicate atât pe față, fiind potrivite pentru orice tip de ten, cât și pe corp. Acestea vin într-un recipient de 100 ml, ceea ce permite transportul facil, în orice tip de geantă.

Misturile revigorante oferă o acoperire uniformă, sunt îmbogățite cu ingrediente eficiente pentru a menține pielea protejată. Perfect pentru o reîmprospătare rapidă pe parcursul zilei.

Importanța Utilizării Zilnice a Protecției Solare

Expunerea inadecvată la soare poate duce la arsuri solare, îmbătrânire accelerată a pielii, leziuni dermatologice, crescând riscul de melanom. Utilizarea regulată a protecției solare este vitală pentru prevenirea cancerului de piele, a îmbătrânirii premature și a arsurilor solare. În ciuda creșterii gradului de conștientizare, mulți oameni încă subestimează pericolele expunerii la soare. Radiațiile UV pot provoca daune ireversibile pielii, ducând la riduri, pete întunecate și chiar melanom, cea mai fatală formă de cancer de piele.

Pentru a ne bucura de expunerea la soare în siguranță, este important să cunoaștem tipul de piele, măsurile de protecție ce trebuie adaptate și consecințele asupra sănătății.

Astfel, pielea își redobândește aspectul natural și devine mai luminoasă, procesul de îmbătrânire este încetinit, iar aspectul petelor pigmentare este redus semnificativ.

De ce gama Repaskin?

Gama REPASKIN este bazată pe formule inovatoare, sustenabile, susținute de studii științifice care garantează eficacitatea acestora. Tocmai de aceea, la Sesderma, sustenabilitatea se bazează pe proceduri și biotestări ce atestă faptul că produsele din gama REPASKIN NU inhibă creșterea microorganismelor și respectă oceanele printr-o formulă special creată “Marine Ecosystem Tested”.

Datorită tehnologiei unice SHIELD System, produsele Repaskin sunt mai mult decât o protecție solară, ajutând pielea să se refacă după agresiunile radiațiilor solare. Conțin un mix puternic de antioxidanți, pentru a combate radicalii liberi și a preveni foto-deteriorarea. Pe lângă protecția oferită, produsele REPASKIN corectează și semnele daunelor solare acumulate pe piele.

Promoții speciale pentru gama Repaskin

Pentru a marca introducerea noilor produse, Sesderma a pregătit o promoție specială disponibilă în farmacii, de până la 30% discount, disponibilă pe o perioadă limitată. De asemenea, în weekend-ul 6-7 iulie, Sesderma organizează Your summer shield la Bebe Tei din cadrul București Mall, un punct special de testare a produselor Repaskin, în cadrul căruia cei interesați pot descoperi produsele, pot primi informații avizate despre rutina de îngrijire a pielii și despre cum se poate proteja pielea mai bine pe timpul verii. Urmăriți canalele de Social Media ale Sesderma pentru a afla toate informațile.

Instagram Sesderma România

Facebook Sesderma România

Site Sesderma România


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri