5 August 2024 publicat în Frumusete 57 share-uri

Vara este esențial să ai grijă de tenul tău pentru a avea un aspect sănătos și radiant. Pe lângă crema cu protecție solară și consumul corespunzător de apă, este nevoie să ai și alte ajutoare de încredere în geantă.

Așa că profită de campania de reduceri Splash Your Glam de pe site-ul și aplicația Notino în perioada 5-11 august și descoperă cele 6 produse care nu ar trebui să-ți lipsească pentru avea un ten impecabil!

Spray-ul pentru fixare prelungește rezistența machiajului

Machiajul tău va rezista pentru perioade mai lungi de timp, dacă vei folosi un spray de fixare. NYX Professional Makeup Setting Spray Matte este o alegere excelentă, datorită texturii sale plăcute și lejere. Acest spray prelungește rezistența machiajului tău și îi conferă un finisaj mat incredibil. Astfel, machiajul va rezista ore în șir, chiar și atunci când ești la plajă sau la piscină. Vei uita de probleme precum estomparea și decolorarea machiajului, iar în plus fața ta nu va mai luci. Pentru aplicare, spray-ul trebuie scuturat înainte de utilizare, pulverizarea se face de la o distanță de 10–15 cm, iar apoi este lăsat să se usuce. Pentru ca efectul să fie maxim, acest produs trebuie folosit după aplicarea fiecărui strat de machiaj.

Un alt produs care îți va fi de mare ajutor în perioada verii este și iluminatorul Estée Lauder Bronze Goddess. Acesta conferă chipului o strălucire și luminozitate asemănătoare perlelor. Accentuând delicat zonele feței, iluminatorul scoate în evidență cele mai frumoase trăsături, pentru a te putea bucura de un aspect sănătos și plin de vitalitate întreaga zi.

Folosește creion dermatograf și mascara waterproof

Dacă îți place să scoți în evidență conturul ochilor și să atragi toată atenția asupra lor, atunci Bourjois Contour Clubbing te va ajuta. Acest creion dermatograf waterproof conferă intensitate și dramatism privirii. Are o textură ușor de aplicat și îți permite să creezi, printr-o singură mișcare, o linie precisă, îndrăzneață și bogată. Oriunde ai merge, vei obține rapid și ușor un machiaj perfect care să reziste întreaga zi.

O altă recomandare din oferta Notino este Max Factor 2000 Calorie, o mascara cu efect de volum care rezistă la apă. Prin aplicarea unui singur strat, genele tale vor câștiga cu 300% mai mult volum, o nuanță de negru intens și un aspect dramatic.

Alege un creion dermatograf și mascara waterproof pentru a-ți menține machiajul impecabil și intens, rezistent la apă și transpirație pe tot parcursul zilei. Astfel, ochii tăi vor rămâne bine definiți, indiferent de condițiile meteo.

Balsamul de buze colorat și fondul de ten cu SPF nu trebuie să-ți lipsească din trusa de machiaj

Adio, buze crăpate de vânt! NYX Professional Makeup Fat Oil Slick Click este un balsam colorat care acoperă buzele cu un strat strălucitor. Îți va netezi și uniformiza suprafața acestora, mascând perfect orice linii sau riduri și oferindu-ți o senzație de confort de lungă durată.

Protecția solară este esențială pentru a preveni efectele nocive ale razelor UV, care pot cauza arsuri solare, îmbătrânirea prematură a pielii și creșterea riscului de cancer de piele. Utilizarea unui fond de ten cu SPF oferă o barieră suplimentară împotriva acestor raze dăunătoare, asigurând în același timp un machiaj uniform și un aspect impecabil.

Clinique Even Better Clinical Serum Foundation, cu SPF 20, nu este doar un fond de ten obișnuit, ci o fuziune de top între makeup și tratamentele de îngrijire a pielii. Formula sa inovatoare combină un fond de ten ușor cu ingrediente extrem de eficiente, precum acidul hialuronic și acidul salicilic, oferind hidratare instantanee și un aspect întinerit pe termen lung. Rezultatele testelor clinice arată că tenul devine mai hidratat cu 56% după 24 de ore de la aplicare și mai luminos cu 73% după 12 săptămâni de utilizare. Acest fond de ten rezistă perfect pe piele timp de 24 de ore, nu accentuează porii și nu creează un efect de mască. Pentru un ten perfect și îngrijit, alege Clinique Even Better Clinical Serum Foundation și experimentează beneficiile unui produs de machiaj cu eficiență dovedită clinic.

Acestea sunt doar câteva dintre produsele prin care Notino te răsfață în Săptămână Machiajului, în perioada 5-11 august. Pe lângă reducerile consistente, la achiziționarea anumitor branduri de cosmetice vei primi și cadouri exclusive. Așa că Splash Your Glam și bucură-te de-o vară de vis cu Notino!


Mi-am făcut un obicei din a spune cele mai crude adevăruri în glume și metafore. Poate că uneori acestea par a fi ascunse în spatele unei formule sofisticate, dar, în esență, sunt simple. Acest lucru este valabil...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri