Pe toată durata lunii august, Sabon te ispitește cu Summer Sale, o campanie veselă și incitantă care te va teleporta pe malul mării, pe nisipul fin, sub umbreluțe colorate, și care-ți poate aduce pe loc reduceri importante la cosmeticele și aromele tale preferate, plus produse bonus la cumpărături!

Tot ce ai de făcut este să devii membru Royal Passport (dacă nu ești deja) și să intri în joc!

Așadar, achiziționează cardul de membru fidel sau pune-l la treabă pe cel din dotare și află ce ai câștigat. Intră pe sabon.ro, învârte umbreluța fermecată, și premiul rezervat de sorți îți va fi dezvăluit! El constă în reduceri importante de până la 40% de care te poți folosi la cumpărături ulterioare sau produse-cadou pe care le poți primi în funcție de viitoarele tale achiziții marca SABON.

De ce să profiți de perioada reducerilor de vară? Iată trei motive întemeiate!

1.Te poți bucura de produse premium la cel mai bun raport cantitate-preț.

2.Ai ocazia să testezi produse noi. Profită de reducerea oferită de umbreluță și încearcă și altfel de produse decât cele cu care te-ai obișnuit, arome noi, texurie noi, produse care poate până acum îți depășeau bugetul.

Ieși un pic din zona ta de confort și testează noutățile!

3.Poți cumpăra cadouri din timp. Reducerile de vară sunt o ocazie bună să bifezi câteva cadouri pentru sărbătoriții perioadei următoare. Nimeni nu va zice nu unui set elegant de cosmetice de bună calitate!

Te așteptăm pe sabon.ro să te bucuri de vară și de șansa ta!

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri