Sensibilă la mediul înconjurător, pielea poate deveni intens deshidratată și ternă după expunerea la soare, la temperaturi scăzute, la aer condiționat și la poluare sau în perioadele de stres.

Folosirea zilnică a unei creme hidratante nu este suficientă pentru a repara pelicula hidrolipidă slăbită și pentru a reda strălucirea pielii.

Rezultatul?

Pielea „se strânge“, îi lipsește suplețea și strălucirea. Ridurile fine și porii devin mai vizibile.

Pielea deshidratată e o afecțiune, nu un tip de piele.

Orice tip de piele, fie că este uscată, grasă sau mixtă, poate suferi de deshidratare.

O piele deshidratată e întotdeauna ternă.

Efectele pot fi mai mult sau mai puțin vizibile, dar această deficiență de apă duce la aspectul lipsit de strălucire al pielii și la disconfort prin astringența persistentă.

Oferă tenului tău o doză de rehidratare intensă.

Adaugă la ritualul tău de înfrumusețare un ser rehidratant care stinge setea pielii tale, reducând toate simptomele pielii deshidratate și redându-i strălucirea. Descoperă noul tratament de îngrijire a pielii de la SABON ce antrenează pielea în a-și activa hidratarea naturală, pentru o strălucire de lungă durată.

Cu o concentrație ridicată de ingrediente active naturale care promovează echilibrul umidității, noul Ser Rehidratant Rose Intense alimentează continuu și activ pielea cu apă, ajutând-o să-și protejeze bariera naturală. Pielea este rehidratată și își recapătă pe dată strălucirea.

Ridurile fine sunt netezite, iar porii vizibili sunt reduși.

Experimentează o nouă sursă de rehidratare și strălucire a pielii.

Serul rehidratant Rose Intense

Primul ser de la SABON care oferă mai mult decât o simplă hidratare, pentru rezultate extraordinare la nivelul pielii.

Bucură-te de o doză de rehidratare intensă combinând doi acizi hialuronici pentru o eficacitate optimă. Complexul de acid hialuronic cu greutăți moleculare duble limitează deshidratarea pielii în timp ce revigorează mecanismele naturale de hidratare ale pielii. Setea pielii este stinsă, elasticitatea sa și strălucirea naturală se refac.

Îmbunătățește-ți pe loc, dar și în timp, strălucirea pielii, cu puterea a mii de micro-perle: textura inovatoare și senzorială conține 20.000 de micro-perle* îmbogățite cu pigmenți care reflectă lumina, oferind un efect de strălucire instantanee. Rezultatul: o piele de rouă, rehidratată, cu aspect sănătos.

1în recipient de 50ml.

Pielea ta va iubi la acest ser:

  • Potrivit pentru toate tipurile de piele
  • Textura delicată, cu absorbție rapidă
  • 98% ingrediente de origine naturală
  • Parfum 100% natural
  • Îmbogățit cu doi acizi hialuronici naturali, Aloe Vera, mineralele emblematice de la Marea Moartă marca SABON, apă și ulei esențial de trandafir de Damasc.
  • Promovează rehidratarea intensă și strălucirea pielii, pe loc și în timp.
  • Reduce aspectul liniilor fine și al porilor vizibili.
  • Oferă plinătate pielii.

O formulă inovatoare pentru rezultate vizibile

Îmbunătățește hidratarea și strălucirea pielii, imediat și în timp.

(+) 54% hidratare – la 30 de minute după aplicare2

(+) 76% strălucire – la 30 de minute după aplicare 3

(+) 106% strălucire – la 8 ore după aplicare3

(+) 165% strălucire după o lună de folosire regulată3

2Măsurători instrumentale – Studiu clinic la 30 de minute după aplicare, pe 19 femei.

3 Scale de autoevaluare în stare standardizată – Studiu pe 20 de femei.

Ce spun femeile

96% găsesc că acest ser potolește setea pielii4

92% găsesc că acest ser este eficient4

92% preferă acest ser unui ser obișnuit4

88% spun că acest ser redă pielii strălucirea4

4Test de utilizare (autoevaluare) sub supraveghere dermatologică pe 25 de femei în decurs de 28 de zile

O textură fără precedent, pentru a spori strălucirea pielii

Puterea strălucitoare a 20.000 de microperle1

Serul rehidratant Rose Intense este primul ser de la SABON îmbogățit cu pigmenți iluminatori încapsulați în micropicături. Mai eficiente asupra strălucirii pielii decât un iluminator obișnuit5 și în afinitate perfectă cu pielea, microperlele inovatoare fuzionează cu aceasta, eliberând beneficiile prețioase pentru o hidratare intensă a pielii și un finiș radiant vizibil.

Formula fără precedent oferă o experiență senzorială complet nouă. Descoperă o textură apoasă ușoară, care se absoarbe rapid, sporește instantaneu strălucirea pielii și oferă un efect de hidratare ideal.

În teste, 100% dintre femei au spus că experiența aplicării serului este plăcută4.

5 Radianță măsurată prin reflexia luminii.

Rețeta secretă

Ingrediente naturale puternice

[2 ACIZI HIALURONICI NATURALI + ALOE VERA]

• Refacerea Acidului Hialuronic de origine naturală

Un ingredient activ hidratant puternic, acidul hialuronic poate reține până la o mie de ori greutatea sa în apă. Acidul hialuronic natural de la SABON este pe bază de plante și este obținut din boabe de grâu bio-fermentate.

SABON folosește o combinație de două forme de acid hialuronic:

Acid hialuronic cu greutate moleculară mare: rămâne la suprafața pielii, în epidermă, unde reține apa și previne uscarea pielii.

Acid hialuronic cu greutate moleculară mică: pătrunde mai adânc în piele pentru a stimula producția de acid hialuronic produs în mod natural de piele.

• Beneficiile revigorante, catifelante ale Aloei Vera

O comoară botanică străveche, Aloe Vera naturală reține umiditatea în piele pentru a o menține împrospătată și suplă.

Combinat cu formula emblematică „Strălucire sănătoasă” de la SABON

[MINERALE DE LA MAREA MOARTĂ + TRANDAFIR DE DAMASC]

• Proprietățile vindecătoare ale mineralelor de la Marea Moartă

Bogate în mod natural în 21 de micronutrienți, mineralele de la Marea Moartă sunt o sursă unică de vitalitate a pielii, deoarece stimulează metabolismul celulelor și promovează echilibrul cutanat. În plus, ajută la refacerea pielii și la menținerea ei sănătoasă și strălucitoare în mod natural.

• Beneficiile hidratante ale apei de trandafiri de Damasc

Obținută prin distilarea petalelor de trandafir, apa florală de trandafir de Damasc este remarcabilă prin proprietățile sale revigorante, hidratante și calmante. Ajută la reținerea umidității, întărind în același timp bariera naturală a pielii pentru a evita pierderea apei.

• Puterea revitalizantă a uleiului esențial de trandafir de Damasc

Uleiul esențial extras din floarea de trandafir de Damasc este bogat în antioxidanți și este un aliat prețios pentru toate tipurile de piele.

Remarcabil și rar, este unul dintre cele mai prețioase uleiuri esențiale. Obținut prin distilarea florilor proaspăt culese, este nevoie de 3500kg de trandafiri proaspeți pentru a obține 1kg de ulei esențial.

Cum se folosește

Dimineața și seara, aplică pe pielea demachiată 3 până la 4 picături pe față, gât și decolteu, prin masaj delicat circular și evitând zona ochilor.

Sfaturi pentru aplicare

Înainte de a aplica serul, pulverizează pe față Mist cu apă de trandafir, pentru a pregăti pielea.

Pentru un efect suplimentar de strălucire, completează rutina de îngrijire a pielii cu Gelul de față hidratant sau Crema hidratantă cu trandafir de Damasc.

Un parfum reconfortant, natural, ce răsfață simțurile

Îmbunătățește-ți experiența de wellbeing cu un parfum încântător care să-ți răsfețe sufletul. Alintă-ți simțurile cu un parfum învăluitor, 100% natural, inspirat de aromaterapie, ce amintește de un trandafir proaspăt cules într-o dimineață înrourată.

Pe notele de vârf, un acord de portocală și mentă creează o senzație cristalină plină de viață. La mijloc, notele de mușețel cu accente fructate și verzi de salvie sclară și galbanum aduc delicatețe mirosului.

La bază, notele de trandafir și violete oferă parfumului un caracter reconfortant, învăluitor.

[Ediție limitată]

Roller de masaj facial din cuarț roz

Sporește eficacitatea serului de față

Acțiunea serului rehidratant Rose Intense este stimulată de Rollerul de masaj facial din cuarț roz în ediție limitată, un instrument ce masează precis și delicat tenul și stimulează pielea în doar câteva minute. Ideal pentru a reduce umflăturile, a elibera tensiunea facială și a stimula fluxul sanguin, acest dispozitiv este aliatul perfect pentru a spori strălucirea pielii.

Potrivirea perfectă

Bucură-te de experiența utilizării acestui dispozitiv de masaj luxos, cu două role, de la SABON. Designul ergonomic permite utilizarea simplă pentru un masaj fin și plăcut la aplicarea serului. Textura delicată a serului rehidratant Rose Intense se potrivește perfect aplicatorului și se întinde ușor pe toată suprafața tenului.

Oferă strălucire tenului tău în 4 pași simpli

1. Pregătește pielea. Aplică pe față serul intens de rehidratare cu trandafir.

2. Masează-ți bărbia și tâmplele. Începând de la bărbie, masează ușor de la centru spre exterior și în sus pe tâmple. Repetă de 3 ori pe ambele părți.

3. Masează obrajii. Așază rollerul pe pomeți și deplasează-l spre urechi. Acționează cu blândețe în jurul ochilor. Repetă de 3 ori pentru fiecare parte.

4. Masează-ți fruntea. Din centrul frunții, deplasează rollerul fie la stânga, fie la dreapta, rotind încet spre ureche. Repetă de 3 ori pe ambele părți.

Truc!

Răcește în prealabil rollerul la frigider și folosește-l dimineața pentru rezultate și mai bune.

Ofertă de lansare limitată. Rollerul de față din cuarț roz se oferă cadou la achiziționarea serului rehidratant Intenss Rose până la epuizarea stocului.

Dezvăluie o piele strălucitoare în mod natural cu ajutorul produselor de îngrijire a tenului de la SABON!

Păstrează-ți pielea strălucitoare cu un ritual personalizat de îngrijire a feței.

Sare pentru saună facială
Un amestec divin de săruri de la Marea Moartă și petale uscate de trandafir de Damasc. Deschide porii și detoxifică pielea, oferind în același timp o relaxare imediată.

Mist hidratant

Un minunat amestec bifazic cu apă de trandafir de Damasc infuzată cu minerale de la Marea Moartă și uleiuri botanice, care trezește pielea la viață, pentru a dezvălui instantaneu un ten proaspăt și strălucitor.

NOU! Ser rehidratant Rose Intense

O doză de rehidratare intensă care combină 2 acizi hialuronici, Aloe Vera, minerale de la Marea Moartă și trandafir de Damasc într-o textură inovatoare cu microperle, pentru a-ți spori strălucirea tenului pe loc și în timp.

Ser de față cu trandafir de Damasc

Un elixir de frumusețe mătăsos, îmbogățit cu opt uleiuri prețioase și petale proaspete de trandafir organic de Damasc, care regenerează pielea și oferă o strălucire naturală de lungă durată.

Cremă de față hidratantă
O cremă de zi prețioasă, catifelată, îmbogățită cu apă și ulei de trandafir de Damasc, minerale de la Marea Moartă și pigmenți care reflectă lumina pentru a oferi pielii hidratare și strălucire imediată.

Gel de față hidratant
O gel ușor, fără ulei, îmbogățit cu aloe vera organică, apă organică de trandafiri de Damasc și minerale de la Marea Moartă, pentru a oferi pielii tale o strălucire instantaneu împrospătată, hidratare și acel irezistibil ”glow”.

Balsam de ochi + Roller
Oferă privii tale strălucire cu un balsam sidefat delicat pentru ochi care hidratează, luminează și calmează instantaneu conturul ochilor.

Bucură-te de momentul tău de frumusețe cu SABON!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri