IN ACEST ARTICOL:

Fie că îți dorești o schimbare de look, pentru a celebra cu stil fiecare moment festiv, sau ești în căutarea celor mai inspirate cadouri, pe Notino vei descoperi deja reduceri irezistibile la diverse produse, inclusiv la cele preferate, devenind astfel destinația ta preferată în perioada sărbătorilor.

Maybelline Instant Anti Age Eraser

Dacă ai nevoie de un anticearcăn care să șteargă urmele oboselii sau ale petrecerilor de Crăciun, Maybelline Instant Anti Age Eraser este corectorul lichid care îți redă un aspect fresh, revitalizat și o doză de încredere. Cu o consistență fluidă ce oferă acoperire impecabilă, efectul poate fi intensificat în funcție de look-ul dorit. Acest produs maschează imperfecțiunile, iluminează și îmbunătățește vizibil zona delicată din jurul ochilor datorită formulei unice, îmbogățite cu extracte de goji. Textura fină are proprietăți hidratante, devenind una cu pielea imediat după aplicare și nu se strânge între ridurile de expresie: lasă un finish natural și neted.

NYX Professional Makeup Epic Ink

NYX Professional Makeup Epic Ink este un tuș rezistent la apă care transformă fiecare privire într-una seducătoare și irezistibilă. Cu ajutorul lui poți crea linii precise care subliniază frumusețea ochilor tăi, fie că alegi un look discret sau unul dramatic, care persistă pe parcursul întregii nopți. Cu o compoziție fluidă, intens pigmentată, produsul se aplică cu ușurință. În plus, formula este vegană și nu conține ingrediente de origine animală. Astfel, acest produs îți poate oferi un machiaj festiv seducător, dar poate deveni și cadoul ideal pentru o femeie specială din viața ta, care este în căutarea unui tuș pigmentat și rezistent.

Max Factor Masterpiece Nude Palette

Dacă ești în căutarea unei palete de make-up pe care să o folosești mereu, indiferent că îți creezi un machiaj de zi cu zi, sau unul special, de party, încearcă Max Factor Masterpiece Nude. Cu opt nuanțe bogate, ce includ tușe subtile de nude și culori saturate, aceste farduri te inspiră să creezi combinații infinite de make-up. Textura pigmenților se aplică ușor și își păstrează intensitatea pe tot parcursul zilei, fără să se strângă sau să cadă. Poți poate aplica culoarea fie cu ajutorul pensulelor sau cu aplicatorul ingenios cu două capete, care este ideal pentru un efect de blending profesional.

Rimmel Oh My Gloss! Lip Oil

Dacă vrei să-ți creezi un look care să arate feeric sub luminițele de brad, Rimmel Oh My Gloss! Lip Oil este produsul perfect pentru buze strălucitoare și hidratate! Uleiul îmbracă buzele cu un strat delicat și lucios cu o nuanță de roz, care le oferă o strălucire care fascinează. Formula îmbogățită cu vitamina E și ulei de nucă de cocos hrănește profund pielea fină a buzelor și oferă o senzație de confort de lungă durată. Acest produs maschează linii fine și oferă un aspect catifelat, perfect pentru momentele festive. Cu un aplicator ușor de folosit, vei obține un look elegant și plin de farmec pe tot parcursul sezonului festiv.

Maybelline Lash Sensational Sky High

Maybelline Lash Sensational Sky High este o mascara iconică, ideală pentru un machiaj captivant, iar dacă aplici mai multe straturi, te bucuri de unul de neuitat. Cu o formulă inovatoare, alungește și oferă volum uimitor genelor. Peria flexibilă Flex Tower asigură o aplicare precisă, separând genele fără să le încarce. În plus, se demachiază ușor cu apă, păstrând genele sănătoase. Cu Maybelline Lash Sensational Sky High obții o privire fermecătoare, cu gene bogate.

Cu ajutorul a două dintre cele mai noi tehnologii de înfrumusețare de la Notino, poți încerca diverse produse cu ușurință, fără a cheltui în plus. Shade Finder te ajută să alegi fondul de ten perfect pentru tenul tău, iar cu ajutorul Oglinzii Virtuale poți testa mii de produse de machiaj. Este atât de ușor să alegi noile tale produse preferate, dar să și găsești cadourile perfecte de Crăciun doar pe www.notino.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri