In jurul anului 1915, rujul de buze a inceput sa fie ambalat in tuburi de metal. Primul ambalaj de acest gen a fost patentat in
Popularitatea filmelor multe a scos mai mult in evidenta rujul de buze. Desi nuantele nu erau la fel de diversificate ca in ziua de astazi, in acea vreme se puteau gasi rujuri negre, rosii, roz sau coraille. Industria cinematografica a fost deci cea care a adus in prim-plan rujul de buze si la urcat la loc de cinste printre cosmetice.
In zilele noastre rujul de buze poate fi gasit pretutindeni si este fara îndoiala cel mai popular produs de infrumusetare din lume. Desi el nu mai este la fel de dezgustator sau nociv ca pe vremea Cleopatrei din Egipt, exista totusi cateva descoperiri recente ce ne pun semne de intrebare. In 2007, un studiu din Statele Unite a scos la iveala faptul ca anumite rujuri de buze contin sunstante daunatoare peste limita admisa de lege.
Din fericire, astazi a fost inventat rujul organic de buze ce este manufacturat din ingrediente complet naturale precum ceara de albine, uleiuri de jojoba si ulei de castor.
Aceasta “inovatie” este similara cu rujul din perioada reginei Elisabeta a Angliei si dovedeste inca o data ca istoria se repeta.
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri