23. Cand credeti ca au fost inventate vibratoarele? Demult… tare demult… in epoca Victoriana. Medicii secolului XIX si inceputul secolului XX le foloseau pentru a trata afectiunea feminina “isteria”, efectuand “masaj pelvic” cu ajutorul lor.
24. Este posibil ca menstruatia feminina sa fi avut o oarecare influenta asupra modului in care fiinta umana a masurat timpul. Multe calendare lunare aveau ca punct de pornire durata ciclului menstrual al unei femei.
25. In perioada Renasterii, se credea ca vaginul este un penis rasturnat si ca sistemul reproductiv feminin este identic celui masculin, doar ca este blocat in interiorul corpului. In acelasi timp, nu putini erau cei ce credeau ca in urma unei activitati fizice intense si indelungate, femeile puteau deveni barbat, existand posibilitatea ca organele reproductive plasate inauntrul femeii sa cada.
26. Chiar daca anatomic vorbind variaza mult, lungimea medie a unui vagin nestimulat sexual este de aproximativ 6-7,5 cm de-a lungul peretelui anterior si 9 cm de-a lungul peretelui posterior. Astfel se justifica placerea data de anumite pozitii sexuale si durerea data de altele.
27. S-au inregistrat cazuri in care femeile s-au nascut cu doua vagine sau fara vagin deloc. Cazurile sunt insa rare, la fel ca si cazurile celor care se nasc cu 2 penisuri.
28. In cea de-a 5-a luna de viata intrauterina, vaginul incepe sa se formeze.
29. Conform raportului Hite, obiectele cel mai des introduse in vagin de femei pentru a se masturba sunt lumanarile.
30. Cele mai multe orgasme inregistrate pentru o femeie in timpul unei ore au fost 134. In cazul barbatilor, recordul inregistrat a fost de 16 orgasme in 60 de minute.
31. Totodata, cel mai lung orgasm feminin inregistrat a durat 43 de secunde cu 25 de contractii consecutive.
32. Femeile au nevoie de 15-30 de minute pentru a-si reveni complet dupa un orgasm.
Foto homepage si interior: Shutterstock
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară