Putine sunt cele care inca nu au comandat inca nimic prin intermediul internetului, iar acelea dintre noi care au facut-o, s-au limitat rar la o singura comanda. E mai simplu si mai usor sa cumperi online. In plus, preturile sunt de multe ori mai mici decat in magazine iar vanzatorii online ne ispitesc cu tot soiul de promotii si reduceri.
Pe langa toate aceste oferte, prezente direct pe site-urile de cumparaturi, mi-a atras atentia si un mic truc pe care il putem folosi pentru a face o economie in plus. Este vorba de CashOut - o platforma menita sa-ti dea o parte din banii cheltuiti inapoi.
Cum functioneaza?
CashOut este o platforma care intermediaza shoppingul pentru peste 100 de magazine online si care are "talentul" de a-ti returna pana la 10% din banii cheltuiti. Concret:
Pasul 1: Te inregistrezi
Pasul 2: Confirmi inregistrarea apasand butonul de confirmare din mailul pe care il primesti in cateva secunde de la CashOut.
Pasul 3: Cauti produsul pe care ti-l doresti in magazinele inscrise pe categorii in coloana din stanga.
De exemplu, pentru un premergator pentru piticul meu pe care tot trebuia sa il cumpar, am intrat in sectiunea “Copii si Mamici” din meniul vertical din stanga si, de aici, in sectiunea destinata magazinului online Bebebliss.ro (unde pusesem ochii pe un premergator adorabil). Aici am aflat ca am 4% cashback (deci, primesc inapoi 4% daca cumpar cartea prin intermediul CashOut). De aici, am apasat butonul “Mergi la magazin” si am facut comanda normal, de pe magazinul online Bebebliss.ro.
Premergatorul costa 259 lei. Cumparandu-l prin CashOut am primit inapoi 10 lei. Nu-i o avere, dar sunt banii mei. De ce sa-i pierd?
Daca as fi comandat, prin intermediul CashOut, de pe LaFemme perechea de pantofi din piele rosie la care visez de ceva vreme, as fi primit inapoi 10 % din valoarea sumei cheltuite, adica 25 lei. Sunt niste bani pe care i-as fi cheltuit oricum. Diferenta e ca mi se returneaza o parte din ei pentru simplul fapt ca am dat trei click-uri in plus.
Foto homepage: Shutterstock
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural