Nu renunta la o relatie sau la angajamentul ei folosindu-te in mod eronat de conceptul de “suflet pereche”. Oamenii sunt multidimensionali, diversi, diferiti si ‘potrivirea’ sau ‘nepotrivirea’ dintre noi nu se poate judeca dupa niste criterii sau impresii subiective. "Paradoxul unei relatii va fi acela ca in loc sa ne rezolve problemele va crea altele noi, noi complexitati. Insa crestem imens din aceste probleme, aceste complexitati. Pe scurt, cel mai mare dar al relatiilor este acela ca prin intalnirea unuia cu celalalt suntem obligati sa crestem mai mult decat am planuit". (What Matters Most: Living a More Considered Life, James Hollis, Ph)
O relatie are nevoie de timp pentru a fi evaluata, pentru a vedea similaritatile si diferentele intre voi doi, pentru a descoperi valorile, visurile, opiniile pe care le impartasiti si pe care nu, pentru a-i descoperi defectele celuilalt si a vedea daca le poti accepta. Nu te folosi de conceptul de suflet perecge ca sa fugi din angajamentul relatiei tale. Este important sa-i permiti celui de langa tine sa devina sufletul tau pereche, sa petreceti timp de calitate impreuna, sa va impartasiti sentimentele si gandurile, sa vorbiti despre voi, despre sufletul vostru.
Este important sa vorbiti despre visurile voastre, sa meditati si sa taceti impreuna, sa va atingeti fara sa implicati sexul intotdeauna, sa lasati sa se stabileasca o punte emotionala intre voi doar din a va afla in prezenta celuilalt, sa stabiliti o conexiune spirituala intre voi citind spre exemplu carti spirituale si impartasindu-va concluziile sau incercand sa le puneti in practica. Dimineata, cand v-ati trezit, puteti chiar spre exemplu sa vorbiti despre ce ati visat noaptea anterioara. Este o modalitate subconstienta de a intari legaturile emotionale dintre voi. Metodele sunt multe si fiecare cuplu le poate descoperi individual. Este important sa va manifestati vointa.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară