Blogul Museum of Sex face o extraordinar de bine documentata calatorie printre tratate de anatomie, deslusind sociologia corpului si mentalitatea patriarhala, pentru a ne vorbi despre CLITORIS.
Clitorisul este capabil de a produce excitare sexuala, erectie clitoridiana si orgasm la stimularea sexuala. Dimensiunea si sensibilitate sa poate varia, si a fost obiectul unor ample dezbateri sociologice, sexologice si medicale, scrie Wikipedia.
Deci da, iata ce furtuni naste existenta acestui organ femeiesc. Nu e de mirare ca starneste atat de multa controversa si rusine pe chipuri pudice, caci in ciuda evidentei sale functiuni, femeilor le-a fost interzisa ideea de placere sexuala, timp de mii de ani. Incercati doar sa rasfoiti celebra „Istorie a sexualitatii" a lui Michael Focault; veti vedea ca experienta feminina lipseste cu desavarsire din obiectul de interes al reputatului filosof si teoretician.
In mod cultural, deja ni s-au inrosit obrajii, pentru ca urmeaza sa descoperim ceea ce face parte din noi si care totusi, este atat de ascuns, misterios. Veti afla ca suntem magice!
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri