Oamenii nu reprezinta singura specie de pe planeta care se lasa antrenati in jocul placerii sexuale. Oamenii de stiinta au observat ca delfinii, urangutanii si maimutele Bonobos se angajeaza in diverse activitati sexuale atunci cand nu se afla in ciclurile lor naturale de reproducere.
70% dintre femei prefera ciocolata in locul unei partide de sex.
Sexul ajuta la vindecarea durerilor de cap. Cantitatea de endorfine care se elibereaza in organism atunci cand oamenii fac sex nu numai ca induce o stare de euforie si relaxare, dar au si un efect similar analgezicelor, diminuand durerile de cap.
In fiecare zi, 400.000.000 de oameni din intreaga lume (1 persoana din 17) fac sex. Mai mult, in orice moment al zilei 4.000 de oameni desfasoara activitati sexuale.
Homosexualitatea nu este specifica doar oamenilor. Au fost observate obiceiuri de aceasta natura la mai multe specii de animale. Se pare ca, dintre toate mamiferele, liliecii masculi prezinta cea mai mare rata a homosexualitatii.
Comportamentul homosexual a fost descoperit la cel putin 1.500 de specii mamifere, pesti, reptile, pasari si chiar nevertebrate.
Daca femeia experimenteaza orgasmul in timpul unei partide de sex, exista o posibilitate mai mare ca aceasta sa ramana gravida. Spasmele orgasmice din muschii pelvieni inlesnesc migrarea spermatozoizilor din canalul vaginal in uter.
In timp ce disfunctiile erectile precum impotenta afecteaza 10-12% barbati, ejacularea precoce afecteaza 24-27% din barbati.
Viata s-a nascut pe planeta acum 3,8 miliarde de ani, insa sexul nu a evoluat decat cu 2 miliarde de ani mai tarziu.
In afara de oameni, doar cateva specii de animale se imperecheaza stand in pozitia fata in fata. Printre cei care fac acest lucru se afla: hamsterii, castorii, urangutanii si maimutele Bonobos.
Marimea conteaza intr-adevar. Oamenii au tendita de a-si alege partenerii in functie de rasa, de nivelul de educatie si de kilograme… Un recent studiu britanic arata ca oamenii obezi isi selecteaza ca parteneri pe cei cu dimensiuni similare ale corpului.
Ai doua minute? Avem nevoie de ajutorul tau! Te rugam sa intri aici si sa ne raspunzi la acest mic sondaj. Multumim!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară