28 Septembrie 2012 publicat în Lifestyle 50 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Ai trait vreodata acel sentiment de frustrare si remuscare cand stii ca trebuie sa faci ceva sa te mobilizezi dar efectiv sa nu fii in stare si sa nu iti poti gasi motivatia? Ce sa faci cand iti lipseste MOTIVATIA?

5. Evita sa analizezi prea mult.

Gandirea indelunga si cu atentie la fiecare detaliu este esentiala pentru succes, dar daca este dusa la extreme, poate deveni patologica. Cand te gandesti prea mult, eviti luarea unei decizii, simti efectiv ca esti paralizat intr-o situatie. Deci, data viitoare cand te afli paralizat intr-o decizie, opreste supra-analizarea situatiei si alege doar o cale sau alta.

6. Reorganizeaza-ti zona de lucru.

Indiferent de ceea ce faci, este intotdeauna o idee buna de a avea totul foarte bine organizat.
Reorganizeaza-ti zona de lucru, astfel incat sa fie un mediu productiv, mai degraba decat un morman trantit si dezorganizat de documente.

7. Ia-o de la capat.

O sursa frecventa a lipsei de motivatie este plictiseala. Rutina, poate afecta capacitatea ta de a lucra si de a-ti realiza obiectivele.Ia in considerare trecerea de de la rutina de zi cu zi la ceva nou, care te entuziasmeaza si te motiveaza pentru a realiza lucruri noi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 72.000 de români, diagnosticați cu Boala Parkinson. Care sunt simptomele care apar cu mulți ani  înainte de diagnosticarea afecțiunii? Fusion anti-stress: magia uleiurilor esentiale Puressentiel & psihobiotice de la Dr Biom Happy Mood Păstrarea pasiunii în cuplu după sosirea copiilor

8. Ia o pauza.

Surprinzator, prabusirile sunt foarte frecvente printre cei care muncesc din greu.

De ce? Pentru ca unii sunt atat de prinsi in munca lor incat atunci cand se lovesc de un obstacol omit faptul ca ar putea sa il si ocoleasca asa ca ei continua sa munceasca din greu si practic sa se lupte cu morile de vant. Ia o pauza si priveste problema din alt unghi.

9. Rasplateste-te!

Cand ai facut un pas inainte si ai realizat un obiectiv nu uita sa te rasplatesti. Fie ca te rasplatesti cu o iesire in oras sau cumpara-ti ceva sau orice altceva ce iti face placere. Cand te intorci la munca, vei fi fericit si odihnit.

10. Viziteaza un loc nou.

Fa-ti timp sa vizitezi din cand in cand un loc nou si frumos. O plaja sau un lac. Apa este o sursa foarte buna de energie. Sau fa o plimbare prin padure.

Experimenteaza mici placeri in viata pentru a-ti demonstra ca exista nenumarate motive sa progresezi, sa evoluezi ca mai apoi sa iti permiti sa te rasfeti din ce in ce mai des. Sau mergi intr-un loc luxos si promite-ti ca in curand va fi ceva normal pentru tine sa iti permiti asa ceva.

Cum gestionăm simptomele premenopauzei Depresia la adolescenți: Semne de avertizare și ce să faci Sf Filofteia - viața, minunile și cea mai puternică rugăciune către sfânta muceniță

11. Reorienteaza-te.

Prabusirile au tendinta de a face viata neclara si de a te defocusa. Petrece ceva timp pentru a te reorienta. Fa “curatenie” in aspiratiile, visele si obiectivele tale si decide ce sa pastrezi si ce nu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri