7 Martie 2013 publicat în Lifestyle 24 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Memoria apei este un concept inca controversat in lumea stiintifica, care insa poate oferi o perspectiva profunda asupra interactiunii permanente dintre om si mediul sau de viata.

Insa cercetatorul ale carui rezultate sunt, in prezent, cel mai bine cunoscute de publicul larg este japonezul Masaru Emoto. El a studiat structura apei supuse la diverse tipuri de influente energetice pozitive sau negative, cum ar fi:

  • vorbe,
  • cuvinte scrise,
  • forme de rugaciune,
  • tipuri de muzica,
  • imagini.

Observand procesul de cristalizare a moleculelor de apa sub diverse forme mai mult sau mai putin armonioase, Emoto a sustinut ca apa are memorie si ca ea se modeleaza dupa amprenta energetica, pozitiva sau negativa, a lucrurilor, vorbelor, starilor si sentimentelor cu care intra in contact sau care sunt directionate catre ea.

Astfel, studiile lui Emoto vin, intr-un fel, in sprijinul cunostintelor traditionale despre influenta covarsitoare a apei in organismul uman si in ecosistemul planetar. S-a dovedit deja din punct de vedere stiintific ca organismul uman este compus in proportie de 60-70% din apa, aceasta fiind vitala pentru transmiterea informatiei intre celulele umane.

In acelasi fel, multiplele resurse naturale de apa de pe planeta contribuie in mod esential la mentinerea tuturor sistemelor biologice in stare optima de functionare. Si exista posibilitatea ca ele sa ne influenteze in moduri mult mai profunde decat a fost deocamdata demonstrat stiintific.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri