Un reporter al un reporter al The New York Time Magazine face dezvaluiri incendiare.
Dependenta de junk food, de la chipsuri pana la bauturi carbogazoase sau semi-preparate nu e o intamplare, spune acesta, dupa ce a facut investigatii serioase. Marii producatori ai industriei stiu exact ce ne place si au echipe de cercetare bine instruite care sa descopere exact produsele ce ne vor face sa dorim mai mult.
Michael Moss, castigator al unui premiul Pulitzer, a sapat adanc in istoria industriei producatoare de junk food. In cartea sa “Salt Sugar Fat: How the Food Giants Hooked Us” , ce va fi lansata in luna martie, dezvaluie care sunt trucurile pe care gigantii industriei le folosesc asupra consumatorilor pentru a vinde tone de produse sarate sau dulci.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET
Foto homepage: Sxc.hu
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?