Acestea sunt doar cateva din nenumaratele motive pentru care ajungem in pat cu un fost partener. Doar daca nu cumva a avut loc vreun miracol si fostul tau iubit a devenit brusc partenerul tau perfect, a face sex cu fostul este o greseala.
De ce?
Imediat ce te apropii de celalalt suficient incat sa il mirosi, mecanismele chimice ale creierului se declanseaza, amintirile te invadeaza si reincepi sa te atasezi. Iar pentru noi femeile este chiar mai rau.
Doamnelor, cand faceti sex cu fostul, creierul vostru elibereaza oxitocina, “hormonul atasamentului” si aceasta va va face sa va reindragostiti de el din nou si din nou.
Iar daca aceste motive nu ti se par suficiente ca sa nu o faci, iata-l pe cel mai important dintre ele: a face sex cu fostul partener te reconecteaza energetic la el si poate bloca aparitia partenerului tau ideal.
Cred cu tarie ca a face sex ocazional cu un fost iubit (sau cu oricine altcineva) trimite un mesaj Universului ca tu nu crezi cu adevarat sau ca nu ai incredere ca sufletul tau pereche este pe drum, indreptandu-se catre tine.
Nu traiesti „ca si cum” atunci cand faci aceasta. (O tehnica importanta pentru a-ti atrage sufletul pereche este sa traiesti „ca si cum” acesta este deja alaturi de tine).
Gandeste-te in felul urmator: daca ai avea garantia 100% ca sufletul tau pereche va aparea in urmatoarele 72 de ore ai mai face sex ocazional cu altcineva?
Pe masura ce „savurezi asteptarea” pana cand „Acela” va sosi, poti alege sa descoperi bucuriile senzuale ale autosatisfacerii.
Imagineaza-ti si simte, chiar fantazeaza ca esti acum, fizic, cu sufletul tau pereche si focalizeaza-te asupra lui. Chiar daca nu stii inca cum arata poti in schimb cu siguranta sa evoci cum este sentimentul de a fi cu el.
Vino la workshop-ul ‘Secretul sufletului pereche’ din 13-14 septembrie 2013 Bucuresti si vei invata cum sa iti intalnesti sufletul pereche!
Prezentarea video a workshop-ului facuta de Arielle Ford:
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară