IN ACEST ARTICOL:
Impresioneaza-i pe cei dragi, dar si pe invitati, cu o masa speciala in care bucatele delicioase si aromele irezistibile sa imbie in mod placut papilele gustative ale tuturor. Iata 10 retete de zile mari care ii vor cuceri pe invitati in Noaptea dintre Ani:

6. RULOURI DE PUI SI CASCAVAL STROPITE CU SOS DE RODIE

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru rulouri de pui:

  • 2 piepti de pui mari(dezosati)
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr sunca presata
  • 5 linguri sirop de rodie (gasiti in supermaket uri sau magazine arabesti)
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 varf de lingurita scortisoara macinata
  • sare dupa gust

Mod de preparare rulouri de pui:

1.Pieptul de pui se spala, se taie ca pentru snitele, apoi se bate putin cu ciocanul de snitel.
2.Se pune peste carnea de pui siropul de rodie, usturoiul pisat, uleiul, scortisoara si sarea.
3.Se lasa la marinat in frigider cel putin 1 ora (eu l-am lasat 4 ore).
4.Dupa ce pieptul de pui s-a marinat se umple cu o felie de cascaval si una de sunca, se ruleaza, se rinde in scobitor, apoi se pune pe gratarul incins si se lasa pe fiecare parte cca 6 minute la foc mediu (puteti sa le prajiti si in ulei incins, depinde de cum va place).

O reteta propusa de: camelia al kawadri (kamkrys75)

Sursa: delly.garbo.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri