6. RULOURI DE PUI SI CASCAVAL STROPITE CU SOS DE RODIE
Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru rulouri de pui:
- 2 piepti de pui mari(dezosati)
- 100 gr cascaval
- 100 gr sunca presata
- 5 linguri sirop de rodie (gasiti in supermaket uri sau magazine arabesti)
- 3 catei de usturoi
- 2 linguri ulei de masline
- 1 varf de lingurita scortisoara macinata
- sare dupa gust
Mod de preparare rulouri de pui:
1.Pieptul de pui se spala, se taie ca pentru snitele, apoi se bate putin cu ciocanul de snitel.
2.Se pune peste carnea de pui siropul de rodie, usturoiul pisat, uleiul, scortisoara si sarea.
3.Se lasa la marinat in frigider cel putin 1 ora (eu l-am lasat 4 ore).
4.Dupa ce pieptul de pui s-a marinat se umple cu o felie de cascaval si una de sunca, se ruleaza, se rinde in scobitor, apoi se pune pe gratarul incins si se lasa pe fiecare parte cca 6 minute la foc mediu (puteti sa le prajiti si in ulei incins, depinde de cum va place).
O reteta propusa de: camelia al kawadri (kamkrys75)
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice