IN ACEST ARTICOL:
Impresioneaza-i pe cei dragi, dar si pe invitati, cu o masa speciala in care bucatele delicioase si aromele irezistibile sa imbie in mod placut papilele gustative ale tuturor. Iata 10 retete de zile mari care ii vor cuceri pe invitati in Noaptea dintre Ani:

8. CHEC APERITIV FESTIV

Ingrediente chec aperitiv:

  • 200 g faina
  • 250 g branza dulce
  • 5 oua
  • 100 g cascaval
  • 150 g mezel (muschi afumat)
  • 100 g masline fara samburi, feliate
  • 1 ardei rosu
  • 1 bucata de praz
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1-2 crengute de cimbru uscat
  • sare, piper

Mod de preparare chec aperitiv:

Batem ouale cu sare si piper pana isi dubleaza volumul dupa care adaugam branza dulce, faina, uleiul, cascaval dat pe razatoare si praful de copt. Amestecam bine pana se omogenizeaza. Taiem mezelul cubulete, la fel si ardeiul, iar prazul il taiem rondele. Le adaugam, impreuna cu cimbrul si maslinele, peste amestecul de oua cu branza si omogenizam.
Turnam compozitia intr-o forma de chec unsa cu ulei si coacem la 180 de grade pana se rumeneste, adica vreo 30 - 40 de minute.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul furnicuti.blogspot.com

Sursa: delly.garbo.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri