Impresioneaza-i pe cei dragi, dar si pe invitati, cu o masa speciala in care bucatele delicioase si aromele irezistibile sa imbie in mod placut papilele gustative ale tuturor. Iata 10 retete de zile mari care ii vor cuceri pe invitati in Noaptea dintre Ani:
8. CHEC APERITIV FESTIV
Ingrediente chec aperitiv:
- 200 g faina
- 250 g branza dulce
- 5 oua
- 100 g cascaval
- 150 g mezel (muschi afumat)
- 100 g masline fara samburi, feliate
- 1 ardei rosu
- 1 bucata de praz
- 50 ml ulei de masline
- 1 pliculet praf de copt
- 1-2 crengute de cimbru uscat
- sare, piper
Mod de preparare chec aperitiv:
Batem ouale cu sare si piper pana isi dubleaza volumul dupa care adaugam branza dulce, faina, uleiul, cascaval dat pe razatoare si praful de copt. Amestecam bine pana se omogenizeaza. Taiem mezelul cubulete, la fel si ardeiul, iar prazul il taiem rondele. Le adaugam, impreuna cu cimbrul si maslinele, peste amestecul de oua cu branza si omogenizam.
Turnam compozitia intr-o forma de chec unsa cu ulei si coacem la 180 de grade pana se rumeneste, adica vreo 30 - 40 de minute.
Garbo
Ultima actualizare: 19 Decembrie 2013 @ 04:12
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice